Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує у зухвалому образі, а в підписі до нього вона написала про початок тижня.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в несподіваному образі. Це фото було зроблено в рамках фотосесії Джамали для модного глянцю Harpers Bazaar, який вона прикрасила. На чорно-білому знімку артистка зображена в широких штанях і блузі з об'ємними рукавами-ліхтариками. На талії у неї вузький пояс, а на ногах шкіряні черевики. Джамала зображена як би під час швидкої ходьби, в одній руці у неї велика валіза. При цьому волосся співачки розпущене і трохи розвівається, як це зазвичай буває під час ходьби.

У підписі до фотографії Джамала написала: "Це я з новими силами крокую в новий робочий тиждень. Вдалого всім тижня! @harpersbazaarukraine. Фото: Дмитро Гончаров; стиль: Олена Софієнко; макіяж: @tina_antonenko_makeup; зачіски: Денис Яроцький; асистент стиліста: Анна Маломедов; арт-директор: Антоніна Латайко; продюсер: Олександр Кутовий".

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від зухвалого образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Деякі жартують, що Джамала на цьому фото, як би тікає. "Хорошого дня і тижня", "А виглядає як втеча, після результатів виборів", "Ого, ніфіга собі, це ж бондіана", "Як по подіуму", "Стильна і екстраординарна, завжди виділяється з натовпу! Так тримати!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.