Фронтмен відомого американського гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс порадував шанувальників "цікавою" новиною. Ден і його дружина вчетверте стануть батьками.

Пара вже разом виховує трьох доньок - 6-річну Ерроу Ів і близнюків Коко Рей і Джіа Джеймс, яким виповнилося два роки. На цей раз щасливі батьки чекають появи на світ хлопчика. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Us Weekly.

"У нас буде хлопчик. Вже є три дівчинки, а тепер ми чекаємо на хлопця", - розповів Рейнольдс.

Ден Рейнольдс з дружиною і дітьми

За словами зіркового батька, малюк з'явиться на світ у жовтні. Дружина Дена, Ейже Волкман, переймається, що дитина виросте занадто великою в утробі і їй буде важко народжувати її, оскільки сам Ден був колись великим немовлям.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Ден Рейнольдс

Варто згадати, що вокаліст Imagine Dragons і його дружина разом вже протягом восьми років, хоча у квітні минулого року пара оголошувала про розставання. Тоді подружжя вирішили офіційно не розлучатися. У листопаді 2018 року стало відомо, що вони знову разом.

Варто нагадати, що популярний гурт Imagine Dragons, який наприкінці серпня відіграв грандіозний концерт у Києві, випустила новий кліп. Музиканти презентували відеороботу на пісню "Bad Liar". Фанати просто втратили розум від нової роботи кумирів.

Прем'єра ролика відбулася 24 січня на YouTube-каналі Imagine Dragons. Всього за два дні кліп отримав тисячі позитивних відгуків і коментарів, а сам ролик переглянули вже більше 3 мільйонів користувачів мережі. Це може свідчити про великий успіх нового кліпу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що соліст американського гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс помирився з дружиною, співачкою Ейжей Волкман. Дружина соліста американського гурту Imagine Dragons Дена Рейнольдса співачка Ейжа Волкман заявила, що вони помирилися. Пост вона опублікувала в Instagram.

Нагадаємо, легендарний музикант вляпався у вульгарний скандал, звичайна посудомийка розповіла все.

Як повідомляв Знай.uа MONATIK, Макс Барських та Kazka: Apple Music показав, що слухали українці в 2018 році.

Знай.uа писав, боляче дивитися: фіаско соліста українського рок-гурту потрапило на відео.