Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в ніжному образі з маленьким сином Еміром на руках. А в підписі до цього милого знімку Джамала розповіла, як змінилося її життя після народження дитини.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в яскравому помаранчевому платті в чорний горошок з рукавами-ліхтариками. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і ніжна посмішка. Джамала не дивиться в камеру, вона нахилила голову до сина і дивиться на нього. Емір сидить у мами на коліні, вона стильно його вбрала. У підписі до фотографії артистка розповіла, як змінилося її життя після народження дитини.

"З народженням сина я стала впевненішою в собі. Він мене мотивує ставати краще та досягати нових висот. Зараз, коли Емір маленький і змінюється кожен день, мені непросто залишати його так часто, але я знаю, заради чого це роблю. Зокрема, задля того, щоб він мною пишався, коли виросте", - написала Джамала. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Але найбільше розмов в коментарях про маленького Еміра, це фото буквально зворушило до сліз фанатів співачки.

"Дивлюся на Еміра і прямо бачу в ньому вашого чоловіка і вашу маму. Маленька принадність!", "Який у Вас чудовий синочок! Впевнені, він – справжня гордість для мами!", "Яка симпатична мотивація. Обов'язково буде пишатися", "Клас! Таке миле фото", "Емір обов'язково буде вами пишатися", "Такий милий хлопчик. Кожна мама пишається своїми дітьми", "О, так і буде! Вами пишається вся Україна!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.