Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала рекламне фото, на якому позує в стильному вбранні і тримає в руках одяг свого сина Еміра. А в підписі до фотографії артистка поділилася з шанувальниками, де купує стильне вбрання для хлопчика.

Та, на знімку, який з'явився в записі Джамали, вона постала на огляд публіки в широких білих брюках і білому гольфі, який заправлений у ці штани. Цей наряд візуально видовжує співачку, а також робить її ще більш стрункою. Волосся артистки розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. В одній руці Джамала тримає вішалку з яскравим і стильним дитячим вбранням, а в другій у неї – стриманий ошатний костюмчик сірого кольору. У підписі до фото артистка розповіла, де купує одяг для сина.

"За цей рік я на власному досвіді переконалась, що діти ростуть не просто швидко, а ДУЖЕ швидко! Речі потрібно оновлювати мало не кожного тижня! Мене завжди рятує те, що є місця, де ти можеш за мінімум часу вибрати та купити гарний одяг своєму синочку. Це дуже важливо для всіх зайнятих мам, які поєднують роботу з материнством. Ти можеш прийти і консультанти тобі допоможуть підібрати готові комплекти. В мене бувало, що біжиш, швидко хапаєш якісь повзунки, бодіки, а вдома дивишся - не поєднуються по кольору. Звісно засмучуєшся, тому що хочеш, щоб твоя дитина завжди виглядала гарно.

Коли я вперше опинилася в магазині @Chiccoukraine, я була приємно вражена, як зручно там все організовано: все скомпановано за кольором та стилями. Хочеш одягати свою дитину в джинси, рубашки та футболки з принтами? Будь ласка! Хочеш академічно? В сірі джемпери, краватки, білі сорочки? Можна й так. Я зраділа, коли почула про нову колекцію. До весни ми з Еміркою готові!", - написала Джамала.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.