Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраву фотографію, на якій постала в стильному образі.

На знімку, який з'явився в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки у картатій облягаючій сукні бежево-білого кольору з декором у вигляді блискавки на грудях і кишеньок з боків. Волосся телезірки розпущене і красиво укладене за спину, на її обличчі легкий вечірній макіяж. Катя стоїть біля цегляної стіни з різнокольоровою підсвіткою, поклавши одну руку на бік. На її ногах видно акуратні білі черевики з червоними смужками.

У підписі до фотографії Катя Осадча коротко написала: "Opening night #fridaynight". Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений у Champion Hall. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників телеведучої, фоловери почали засипати Катю Осадчу компліментами в коментарях. Фанати відзначають відмінну фігуру телезірки і її вміння показати себе. Деякі також помітили, що Катя без свого фірмового аксесуара капелюшки, що їй дуже пасує.

"У вас з Тіною Кароль один стиліст?", "Катя, ви красива без капелюшків", "У Тіни Кароль теж є таке плаття", "Красивий наряд", "Стильно", "Як завжди неймовірна", "Ти супер", "Білі черевики з тонкою щиколоткою – український бомонд", "Катя, знову світле взуття?", "Катя, ти постійно ведеш нічні програми, у мене питання "коли ти спиш"?", "Дякую за емоції. Все було чудово", "Вау, незвичайний образ", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.