Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Ще недавно телезірка приміряла на себе образи нареченої і цариці блиску, як тепер порадувала шанувальників новими фотографіями з сонячної Італії.

Телеведуча опублікувала ряд знімків зі своєї подорожі. На фотографіях Катя постала перед шанувальниками у ніжному образі. Для фотосесії телезірка вибрала довгу червону сукню на блискавці з дрібним принтом.

"Подорож озерами. Один день, три озера, дві країни. Лугано, Маджоре, Комо, сюди можна їздити роками і щоразу знаходити нові місця і пейзажі", - підписала фото Осадча.

Відзначимо, що в закордонну подорож телеведуча відправилася не сама, а зі своїм чоловіком телеведучим Юрієм Горбуновим. На одному з фото в Катриному акаунті вона позує в обнімку з чоловіком. Тим часом на сторінці самого Горбунова теж з'явилися фотографії з тими ж локаціями і пейзажами.

Шанувальники в захваті від своєї улюбленої зірки і засипали її компліментами в коментарях до фотографій. Ось що вони пишуть:

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Для мене найкрасивіше і найзатишніше озеро – це все-таки Гарда під Вероною", "Неймовірна краса. Я тут проживаю і кожен день щось відкриваєш нове", "Катя, ви навіяли спогади про відпочинок на озері Гарда", "Катя, підкажіть, будь ласка, що за неймовірна сукня?", "Катрусю, Ви просто прекрасна", "Красуня", "Яка краса, мрію побувати там".

Раніше повідомлялося, що Катя Осадча порадувала шанувальників жіночним і сексуальним нарядом. На фотографії Катя Осадча позує в компанії української співачки Насті Каменських. Обидві зірки позують на знімку в чорних елегантних вбраннях. Підпис до фото свідчить про те, що воно було зроблено на презентації нового альбому Насті Каменських, яка після розпаду дуету з Потапом виступає під псевдонімом NK.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Осадча показала свою справжню любов.