Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі на відпочинку в Єгипті.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки на прогулянці біля пірамід. Для екскурсії Леся одягла білу блузку-сорочку, коротенькі білі шортики і широкий солом'яний капелюх. Її волосся під капелюхом розпущене, а на обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. Нікітюк сфотографована посерединці між двох величезних пірамід, а сама як би прикинулася третьою.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк запропонувала шанувальникам пограти: "Кайф. Спасибі @tuiukraine.official за здійснення мрії. Вгадай назву піраміди зліва від мене і отримай підписку #багиняегипта #пірамідки #tui_кайфую #tuiukraine #tui_відпустка #tui_relax", - написала Леся. Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі засипають її різноманітними питаннями про відпочинок в Єгипті і намагаються вгадати назву піраміди.

"Хеопса, я вже була там і знаю все про піраміди", "Яка засмага, супер", "Супер!", "Леся вища пірамід!", "Хто фотографує Лесю? Це загадка важливіша, ніж назва тієї піраміди", "Красуня! Довгі засмаглі ноги – це дуже красиво!", "Ти найкрасивіша дівчина світу", "Красуня!", "Прекрасний загар", "Ти крута", "Така засмагла, клас, Леся, крута красуня", - пишуть в коментарях до фото Нікітюк.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.