Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з клієнтами в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому вбранні.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Лесі, вона позує в стильному костюмі, який складається з темних спіднички і піджака з флористичним принтом. Судячи з фото, костюм досить теплий, але спідниця точно не зимова, дуже вже коротка. Під піджаком у Лесі визирає бежевий топ з мереживною вставкою в зоні декольте.

Леся позує на камеру в двох позах – в її публікації з'явилося дві фотографії. Волосся телеведучої розпущене, а на обличчі легкий макіяж з акцентом на очі, які Нікітюк підвела чорним олівцем. Геолокація до знімків свідчить про те, що вони були зроблені в ТРЦ Gulliver.

Це рекламна публікація, яку Нікітюк підписала відповідним чином. "Ой дівчатка, САЛЄЄЄ. З сьогоднішнього дня до кінця 2018 року, всі ви отримуєте додаткову знижку -10% по моєму промокоду, на Одяг від крутого італійського бренду @liujo_ukraine_official, який повинен бути у вас в гардеробі! А тепер "уважно". Там вже -60% на все + мій промокод на -10% на стару і нову колекцію. Ну як, все сказала… а ні! Мій промокод – 82831181. (Знижка діє в усіх магазинах в Києві та Одесі)", - написала Нікітюк в підписи до фотографій.

Шанувальники Лесі не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото. Багатьом жіночний образ зірки сподобався, і вони засипають зірку компліментами. Але є ті, хто радить Нікітюк бути скромнішою.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Нагадаємо, після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.