Український продюсер Володимир Бебешко розповів, з якими проблемами на початку кар'єри довелось зіткнутись співаку Олегові Віннику.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Володимир Бебешко, який став "першим помічником" Винника в Україні на момент початку його зіркової кар'єри зізнався, що перший альбом Винника складався виключно з музики для "інтелігентної публіки".

Проте вже пізніше Винник став писати більш прості тексти, завдяки чому і став надпопулярним артистом в Україні. При цьому Бебешко додав, що шалена популярність Вінника цілком закономірна та заслужена.

Популярні новини зараз

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

"Якщо хтось думає, що так легко написати пісню, яка стане хітом, то він глибоко помиляється. Винник пише їх щиро, від серця. А люди це люблять і сприймають", – говорить продюсер.

Разом з тим варто відзначити, що Олег Винник напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня згадав свої найбожевільніші "подвиги" заради кохання.

Так, співак заявив, що дуже сміливий у романтичних питаннях, і дуже часто прислухається до своїх відчуттів. Він також додав, що вже знає за що треба закохуватись у дівчат.

"Я у стосунках - божевільний! Але якщо бачу, що почуття справжні, буду любити лише одну дівчину. Можу поглядати по сторонах, але якщо розумію, що у мене відчуття, яких раніше не відчував, з якими буду щасливий, я це дуже ціную. Бажаю всім закохуватися не - наприклад, у красиву фігуру, - а просто так", - заявив Винник.

Крім того Винник порадив відразу займатись пошуком справжнього супутника по життю. А не розмінюватись на "незрозумілі подвиги".

"В сучасному світі прийнято шукати свою половинку до тридцяти. Напевно, ми це запозичили у європейців. Але мені здається, що чим старше людина, тим вона стає більш вимогливішою, цинічнішою", - заявив Винник.

Нагадаємо, Винник ошелешив подробицями особистого життя.

Як повідомляв "Знай.ua", Олег Винник показав, як зустрічає весну в компанії вовчиць.

Також "Знай.ua" писав, що Виннику пророкують перемогу на Євробаченні 2019.

Олег Винник — Роксолана