Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтервью, опублікував на своїй сторінці в Instagram воістину осінній знімок. У підписі до фото виконавець звернувся до своїх прихильників із запитанням.

На фотографії співак сидить у машині і тримає в руці сонцезахисні окуляри. На його обличчі замислений вираз і навіть смуток. Воно й зрозуміло, адже Винник у підписі до світлини пише про осінь. Також ми бачимо, що біляве волосся співака туго зібране ззаду, а він одягнений в білу футболку та чорну "кожанку" з вінтажним візерунком.

"Саме від нас залежить наш настрій. Бажаю за будь-якої погоди і пори року відчувати себе комфортно. А як ви зустріли осінь?", - написав Олег Винник біля свого фото.

Фанатки співака, яких в народі називають вовчицями, не залишилися байдужими і висловили в коментарях своє захоплення творчістю Олега Винника. Також прихильниці не посоромилися відповісти на питання співака, яке він ставить у підписі до знімку. А багатьох стурбувала печаль кумира на фото.

Олег Винник

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"З розумінням, це неминуче. За літом завжди приходить осінь", "Ну, якщо осінь із дощем в комфортабельній машинці зустрічати – то вона здається приємною. А якщо в п'ять ранку по калюжах і в маршрутці – то не дуже-то й хочеться", "Бажаю вам найкращої осені", "Олеже, чому зажурився?", "Олег Анатолійович, а як ви зустріли осінь?", "Мій настрій залежить від ваших пісень, з ними легко працювати та весело відпочивати, помріяти або щось запланувати, чи то пак навіть щось загадати і це неодмінно збудеться!", - пишуть вовчиці в коментарях до знімка Олега Винника.

Нагадаємо, Олег Винник не на жарт розлютив шанувальниць. Днями поведінка виконавця шокувала всіх його вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав приклад Лободі, Лорак і Барських.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник не стримався і показав своє справжнє обличчя, Україна застигла в шоці.