Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість похвалилася розкішним діамантовими подарунками в честь 8 березня. Так, артистка наділа дорогі прикраси і запропонувала вгадати, скільки ж на ній карат.

"Кращі друзі дівчат - це 💎💎💎 , як ми сьогодні співали на концерті ))) і їх не буває багато, особливо в переддень #8марта 🥰 зайшла я якось в новий бутік в Метрополі і одягла усе найкраще відразу 💛
Вгадаєте, скільки на мені карат? 😉", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Це від бідного дитинства.Якщо у дитинстві"не було велосипеда", то в дорослому -тяга до розкоші.Така собі гіперкомпенсація.", "✨✨✨✨✨Всі пальці зайняті ? Нікуди надіти перстень ? Це не біда, це не проблеми🤦", "А навіщо вам стільки каменів?", "Не в діамантах щастя!!щастя в тому, щоб всі діти були здорові,одягнені й ситі!".

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.