17-річна Соня Кіперман зростає копією своєї зіркової мами співачки з українським корінням Віри Брежнєвої. Так, днями вона опублікувала знімок в бікіні і шанувальники не відразу зрозуміли, хто перед ними.

Шанувальники Брежнєвої все частіше відзначають, що старша дочка Соня зростає точної її копією. На спільних фотографіях вони виглядають як сестри і громадськість відзначає у Віри і Соні однаковий розріз очей, біляве волосся і посмішку.

А після знімка в бікіні Кіперман і зовсім почали називати "маминої копією".

"Прекрасна Соня, будь знаменитої як твоя мама Віра", "Мамина копія", "Божественна талія", "Юна свіжа і офігенна", "Здається хтось ще красивіше матусі", "Засмагла, спокуслива красуня", " Соня, у мене немає слів! Ти виглядаєш просто приголомшливо", - пишуть фоловерів.

Крім того, деяким фото Соні в сліпучо-білому купальнику нагадало кліп Віри Брежнєвої на пісню "Любов врятує світ", де співачка танцює в молочному бікіні.

Популярні новини зараз

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Дочка Брежнєвої

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерів в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

До того ж Віра Брежнєва викликала хвилю критики серед шанувальників своїм недавнім фото в Instagram. Справа в тому, що шикарна груди жінки, яку вона продемонструвала в одній з останніх фотосесій, кудись зникла.

"Куди ж поділася шикарна груди?", - дивуються фанати.
На знімку Брежнєва позує в короткій сукні в горошок.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою заплутали фоловерів. Віра Брежнєва останнім часом часто радує фанатів спільними фото з донькою Сонею, адже вони так схожі.

Як повідомляв "Знай. ua", Віра Брежнєва втратила груди. Українська співачка Віра Брежнєва здивувала шанувальників фігурою.

ТакожЗнай. ua", писав, що дика кішка Брежнєва ледь втрималася на краю обриву. Віра Брежнєва вирушила на відпочинок і виставила дуже стильний кадр.