Хто така Віра Брежнєва? Сьогодні важко відповісти на це питання: вона вже давним-давно не тільки дівчинка з золотого складу «Віагри». Тепер вона навіть і не просто співачка, що було б логічно після виходу з музичного гурту. Віру Брежнєву, по праву, можна назвати і актрисою, і телеведучою, і, безумовно, моделлю. Так, вона стала одним із секс-символів нашого часу. Крім того, вона пише книги, займається благодійністю і є дружиною великого Костянтина Меладзе (нехай це і не професія, але про такий статус мріють мільйони дівчат). Як бідній Галушці з української провінції вдалося всього цього досягти, причому зробити це зі смаком?

Віра Брежнєва фотосесія

Зріст, вага, параметри фігури і всі особисті дані

Реальне ім'я дівчини з диктаторсько-кремлівським псевдонімом відомо багатьом, тому що її справжнє прізвище до сарказму комічне і по-українськи колоритне. За першим паспортом Віру Брежнєву звуть Віра Вікторівна Галушка. Потім вона змінювала прізвище, раз у раз, виходячи заміж. Але це вже зовсім інша історія - подробиці далі.

Дата народження: 3 лютого 1982 го року. Скільки Вірі Брежнєвій зараз років – вона не приховує і гордо називає вік в 36 років. При цьому зазначає, що приймає свою природу такою, яка вона є, не роблячи пластичних операцій і будь-яких інших процедур для штучного омолодження. Вірі Брежнєвій одній з небагатьох зірок вдається довести, що жінка може бути красивою в будь-якому віці – так, і зі зморшками теж. Що ж, може бути, у неї все-таки вийде зламати вікові дискримінаційні стереотипи в нашому суспільстві?!

Знак Зодіаку Віри Брежнєвої: Водолій. Астрологи кажуть, що якраз Водоліям зірки і обіцяють можливість змінювати цей світ на краще і зробити людей в ньому по-справжньому вільними від шаблонів. Так, що у Віри є всі можливості пливти проти течії і домагатися успіху, причому не тільки для себе, але і для інших.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Протягом усієї своєї вже досить тривалої публічної кар'єри Вірі вдається стабільно триматися в хорошій формі. При зрості 171 сантиметр її вага становить близько 53 кілограми.

Національність: українка.

Віра Брежнєва в повний зріст

Сім'я

Віра з'явилася на світ у невеликому українському місті під назвою Дніпродзержинськ (зараз – Кам'янське, Дніпровська область). Народилася вона в більш ніж простій родині, яка була дуже далека від достатку. Батько, Віктор Галушка, був простим робітником без освіти на Придніпровському хімічному заводі. А мама, Тамара Галушка (дівоче прізвище – Пермякова), маючи диплом медичного училища, працювала разом з чоловіком на заводі. При цьому, Брежнєва була не єдиною дитиною в сім'ї, а так званим, середнячком. Старшу на 5 років сестру Віри звуть Галя, а молодших на 3 роки двійнят – Настя і Віка.

Одного разу співачка розповіла цікаву історію з дитинства, яку слід вважати справжнім початком її кар'єри. Коли дівчинці було всього 4 роки на літньому відпочинку в санаторії, тато жартома поставив її на піднесеність і скомандував: танцюй! Вона із задоволенням послухалася і в той же момент зрозуміла, що сцена – її любов і покликання. Так що вже в дитячому садку стала маленькою зірочкою: брала участь у всіх заходах і отримувала там видні ролі.

Родині Галушок не судилося довго бути щасливою. Батьки не могли повноцінно забезпечити дочок: і дитинство Брежнєвої виявилося дуже важким. Коли Вірі було всього лише 11 років, їй довелося різко стати дорослою. Папу збила машина, на відновлення його здоров'я знадобилося багато часу і грошей, а на дворі ще й стояли лихі 90-і... Щоб принести в сім'ю хоч якусь копійку, дівчинка почала підробляти і не гребувала ніякою роботою.

Віра Брежнєва в житті

Біографія

Уже в шкільні роки Віра почала шукати будь-які шляхи до сцени. Хоч у сім'ї не було можливості віддати її в музичну, хореографічну або театральну школу, Брежнєва записалася в безкоштовний танцювальний гурток при школі і домоглася свого – почала виступати в аматорських дитячих постановках. Співачка згадує, що найкраще в святкових виставах їй удавалася роль Баби Яги. Словом, мова не тільки про театральні підмостки – в цілому в школі вона красунею не вважалася і популярністю не користувалася.

Рідна школа Віри Галушки - школа №41. Там вона відвідувала всілякі безкоштовні гуртки – баскетбол, гандбол, художня гімнастика та навіть карате. Якось в інтерв'ю класний керівник Брежнєвої розповіла, що дівчинці доводилося навіть голодувати, і одного разу та у відчаї просила у неї пару купонів на хліб. Більш того, однолітки з Галушки насміхалися. Адже у Віри не те, що не було якихось модних нарядів, вона роками день у день носила одну і ту ж одежину. До цього додався її високий на тлі однокласників зріст, погане волосся і коротка стрижка, зовсім нестильні окуляри для зору.

Так ось і перша робота у Віри з'явилася в 11 років – вона заробляла прибиранням парку. Тоді всією родиною були зайняті пошуками будь-яких джерел грошей. І бабуся Брежнєвої побачила оголошення в газеті про те, що міська адміністрація набирає на літо школярів для прибирання громадських парків. Віра без вагань погодилася на таку непрестижну і нелегку роботу. І анітрохи не звертала уваги на косі погляди однокласників, які часто прогулювалися в парку. Віра і досі пишається тим, що свої перші гроші вона заробила самостійно своєю власною працею вже в юності.

Але з бідності це їхній родині не допомогло вибратися. І найбільш жахливе приниження Віра пережила акурат на випускний бал. У неї, як не крути, не було грошей для внеску на цю вечірку. Дівчині настільки хотілося потрапити на знаковий урочистий вечір, що вона навіть просила організаторів, щоб ті дозволили їй нічого не їсти і не пити на вечірці, а тільки там погуляти. Але все ж їй так і не дозволили піти на випускний вечір.

В юності Брежнєв захоплювалася вивченням іноземних мов і мріяла стати юристом. Але все ж змогла вступити лише на заочне відділення економічного факультету Дніпропетровського університету залізничного транспорту. Після вступу вона паралельно працювала офіціантом і ходила на курси секретарів, мріючи хоч трохи підвищити свій статус. Працювати референтом в її оточенні вважалося досить престижним.

Віра Брежнєва на початку кар'єри

Кар’єра

У таких життєвих поневіряннях Віра зовсім забула про дитячу мрію і навіть не думала про те, щоб стати зіркою. Але щасливий випадок перевернув все її життя! Одного разу в 2002 році на міському святі в Дніпрі, на вуличній площі, виступали вже знамениті на той момент віагрянки: Надя Грановська і Альона Вінницька. Виконуючи свій тодішній коронний хіт «Попытка №5», дівчата жартома запросили бажаючих глядачок на сцену заспівати разом з ними. Галушці пощастило опинитися в перших рядах. Вона вийшла і заспівала, і станцювала, та так, що Вінницька з іронією помітила: а ви б могли з легкістю зайняти місце біленької у «Віагрі». Звичайно, на той момент ніхто не ставився до цього серйозно, але менеджмент групи на всякий випадок все ж узяв контакти Віри. І їй пощастило!

Альона несподівано захотіла покинути «Віагру» на піку популярності, і місце блондинки виявилося вільним. Тоді продюсери, знаючи на прикладі Грановської, що бідні дівчата з України – кращий «матеріал» для групи, в якій не тільки потрібно блищати сексуальної красою, а й неймовірно важко працювати, підкоряючись суворій практично диктаторській дисципліни продюсерів. Тоді-то вони і згадали про симпатичну дівчину з Дніпра. З нею зв'язалися і запросили на кастинг. Ну, а далі ви знаєте. Нехай молода Віра не могла професійно ні співати, ні танцювати, зате її видатні форми вражали, сексуальний магнетизм притягував. А голодні очі видавали, що працювати вона буде з натхненням і навіть за невеликі гроші. Так на сумніви Костянтина Меладзе, вона прямо і заявила: я буду робити, що завгодно, я всьому навчуся, тільки дайте шанс.

Шанс вона отримала і скористалася ним сповна! Брежнєва відразу ж все кинула і переїхала в Москву – на початку 2003-го року вперше вийшла на сцену в новому складі «Віагри». Тоді її колегами стали Надя Грановська і Анна Седокова. Успіху не довелося довго чекати. Дивитися їх дебютний кліп «Не залишай мене, коханий!» – одне задоволення. Він миттєво став абсолютним лідером усіх чартів на місяці вперед. Зрештою пісня була навіть визнана кращою за 10-річчя за версією Ru.TV.

Далі все пішло по накатаній: що не пісня - то хіт, нескінченні гастролі, виступи, телешоу, інтерв'ю, зйомки, одна фотосесія за одною, глянцеві журнали, обкладинки... За зовнішнім блиском ховалося мало не каторжне життя групи «Віагра»: сувора дисципліна за розпорядком продюсерів, нескінченні переїзди по турне і заборони на особисте життя.

Віра Брежнєва у "Віагрі"

Але при цьому деяким дівчатам все ж якось вдавалося знаходити лазівки, щоб заводити романи і виходити заміж за найбільш статусних чоловіків Росії і України. Бо на той момент вони були найбільш завидними, бажаними і престижними нареченими. Спочатку Надя покинула гурт через вагітність, а за нею і Аня. Почався нескінченний конвеєр по зміні солісток вже кращої групи на пострадянському просторі. Віра пережила тут багатьох, і деякий час навіть здавалося, що стала головною константою групи.

Кіношний дебют Брежнєвої відбувся ще в 2005-му році в складі «Віагри». Тоді вона зіграла Мотрю в мюзиклі «Сорочинський ярмарок». Звичайно, це несерйозно, але всі відзначили хороші акторські дані співачки в порівнянні з її колегами.

Влітку 2007-го року, на превеликий жаль безлічі шанувальників, Брежнєва оголошує про свій вихід з колективу «Віагри». Вона повернулася до Києва, вийшла заміж і пішла з екранів, переставши вести будь-яку творчу діяльність.

Але в 2008-му році Віра повернулася, ставши вже не співачкою, а ведучою чомусь знову в Москві. Вона почала вести програму «Магія десяти» на державному «Першому каналі». І тут знову удача супроводжувала Брежнєву. Досвід ведення був настільки хорошим, що пропозиції посипалися з усіх боків. Але вона все-таки думала про сольну співочу кар'єру, а не про телевізійну. Так що вже в травні 2008-го року вийшов її сольний кліп на пісню «Я не играю».

Але і ТБ не відпускало красуню – восени Віра танцює в шоу «Льодовиковий період-2». І до того ж саме в цей період чоловічий глянець «Maxim» вперше називає Брежнєву найсексуальнішою в Росії. Далі перемоги у всіляких рейтингах Віра стала отримувати у великих кількостях.

Віра Брежнєва еротика

А в 2009-му році відбувся її повноцінний кіношний дебют в повнометражному фільмі. І це була серйозна акторська робота, а не для прикраси картинки на другому плані – головна роль у «Коханні у великому місті». Далі був його сиквел і третя частина.

Восени 2009-го року дівчина пішла в декрет, народила дитину і повністю присвятила їй рік життя. Повернулася лише влітку 2010-го з дуетною піснею «Лепестками роз» спільно зі свіжою молдавською зіркою – Даном Баланом. Також в цьому році вона встигла побути і радіоведучою – вела «Дембельський альбом» на «Русском радио». Трохи пізніше Брежнєва випускає свій перший сольний альбом під назвою «Любов врятує світ». І за головну його пісню отримує «Золотий грамофон». Тепер її стали сприймати серйозно як сольну вокалістку.

Далі Брежнєву почали запрошувати і в інші фільми. У 2011-му році вона відзначилася в знаменитих «Елках». Правда, тут вона грала саму себе – так що не рахується.

Але в 2012-му – знову головна роль і фільм «Джунглі».

Якщо весь цей час Віра то зверталася до різних композиторів, то писала пісні навіть самостійно – в 2014-му вона презентує сингл «Доброе утро», який написав Костянтин Меладзе. З цього часу він офіційно починає особисто її продюсувати. Так Брежнєва стала єдиною екс-віагрою, якій допомагає цей знаменитий композитор-продюсер.

У 2015-му виходить другий альбом – «VERVERA». Його автор і продюсер – Костя.

У 2016-му з великим успіхом в прокат виходить фільм знову з Вірою Брежнєвою в головній ролі – «8 кращих побачень».

Віра Брежнєва: наречена

Особисте життя: її наївні чоловіки...

Вже на зорі своєї молодості Віра була заміжня, правда, неофіційно. А в 19 років народила першу дочку – Соню. Її батько – Віталій Войченко. Жили вони досить бідно, і Віра в той час змушена була працювати офіціанткою. Так що коли вона отримала пропозицію від продюсерів «Віагри», то без роздумів зібрала речі, поки чоловіка не було вдома, забрала доньку і поїхала, лише залишивши йому прощальну записку. Правда, Соню вона залишила на виховання мамі, так як просто не мала часу повноцінно бути з нею.

Уже, будучи у складі «Віагри», у 2006-му році Віра зустрічалася з українським бізнесменом – мільйонером Михайлом Кіперманом. Власне, через весілля з ним дівчина і покинула групу. У шлюбі з Кіперманом Брежнєва народила другу дочку, якій дали ім'я Сара. Їх шлюб тривав 6 років. У 2012-му в ЗМІ поповзли чутки про розлучення Кіперманів і причиною називалося банкрутство чоловіка. Віра довго не коментувала ситуацію. Але з часом стало офіційно відомо, що її другий шлюб все ж розпався. Звичайно, причини вона називати не побажала.

Один з друзів Кіпермана розповів, що все так сталося через кар'єрний зліт Брежнєвої і бурхливі ​​ревнощі Михайла до всіх чоловіків, які могли перебувати просто поруч з його дружиною. Але ж у нього були й об'єктивні причини для цього: саме в цей час Віра почала працювати разом з Меладзе і тепер, очевидно, що їх завзято приховуване зближення почалося саме тоді. Про це вже згодом розповідала пресі і на даний момент колишня дружина Костянтина. Джерела з оточення Кіпермана якось розповіли, що насправді Михайло запідозрив дружину в любовному зв'язку з Меладзе. Так, бізнесмен найняв людей для стеження за ними і підтвердив свої підозри...

Віра Брежнєва і Марюс Вайсберг

На початку 2013-го року під час зйомок «Кохання у великому місті 3» в інтернет-ЗМІ розгорілися чутки про роман Віри з режисером картини – Марюсом Вайсбергом. Причому з фото-доказами. Природно, вони все це відмовлялися коментувати. Але вже в кінці цього ж року (напередодні виходу фільму в прокат) Віра все-таки зізналася, що мала романтичні стосунки з Варюсом, але вони були нетривалими. Цілком ймовірно, що це просто піар-хід. По-перше, знімалися-то вони не вперше – Брежнєва і Варюс працювали разом з 2008-го. По-друге, саме в цьому році стосунки Брежнєвої і Меладзе перейшли на дуже серйозний рівень. Саме в 2013-му Костя розлучився з дружиною, і вона чітко говорила, що через Віру. До того ж Яна Сум (з якою музикант прожив 20 років і виховував трьох дітей) вказувала на те, що чоловік зраджував їй зі співачкою вже 10 років.

І Віра, і Костя всі ці чутки роздратовано спростовували і терпіти не могли питань про їх особисті стосунки. А тим часом папараці раз у раз ловили їх разом. Так сталося і з їх таємним весіллям в 2015-му році. Журналісти в жовтні того року випадково запримітили Віру в святковому білому платті і букетом під руку з Костянтином, які виходили з італійського будинку, що має вигляд урочисто-офіційного (згодом виявився РАГСом). Потім їх неодноразово бачили разом біля будинку на Воздвиженській вулиці в Києві – та так що складалося враження, ніби вони там удвох живуть. Тоді стосунки Брежнєвої/Меладзе стали настільки явними, що їх прес-служба не могла це більше заперечувати. Так вони сухо розповіли про те, що ті розписалися і сталося це в маленькому містечку під назвою Форте-дей-Мармі.

Цікаво виходить: якщо зіставити всі ці факти, то роман Брежнєвої з Меладзе почався ще в 2005-му році. Виходить, Віра виходила заміж, народжувала дітей, розлучалася і заводила романи з режисерами, але наскрізною ниткою паралельно через її життя проходили любовні стосунки з Костянтином Меладзе?

Віра Брежнєва зйомки

Цікаві факти/плітки

Спочатку Віра в «Віагрі» заробляла дуже скромно. Це були суми близько 200-300 доларів на місяць. В принципі вона перебувала на утриманні у продюсерів, тому на побутові моменти витрачатися не доводилося. Але і спускати на розваги перші зароблені гроші вона не поспішала. Якось в інтерв'ю, вона зізналася, що на свої перші 100 доларів оплатила курси з англійської. А вже на першу 1000 – зробила хороший ремонт батьківської квартири. Звичайно, вже давним-давно Віра може і подарувати гарну квартиру батькам! Що вона і зробила, поселивши їх під Києвом в новобудові.

У сестер Віри життя склалося теж добре завдяки вдалим заміжжям. Старша Галя живе за кордоном. А молодша – одна з двійнят Вікторія стала дружиною знаменитого шоумена Саші Цекало.

Віра Брежнєва в ресторані

Фотографії

Віра Брежнєва з Вайрюсом

Віра Брежнєва з дочкою

Віра Брежнєва з дочками

Віра Брежнєва з Меладзе

Віра Брежнєва без макіяжу

Відео

Новини

Нещодавно Віра Брежнєва вразила мережу інтимним фото з невідомим хлопцем.

Раніше ми розповідали про те, як Брежнєва святкувала День матері.

Посилання

Головне джерело інформації про життя Віри Брежнєвої – це, звичайно, сторінка в Інстаграм: https://www.instagram.com/ververa/

Також Брежнєва пише пости в Твіттер: https://twitter.com/verabrezhneva

А ще у неї є офіційна сторінка у Фейсбуці: https://www.facebook.com/BrezhnevaVera

Офіційний Ютуб-канал: https://www.youtube.com/user/BrezhnevaOfficial?ucbcb=1