Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичному образі. Для фотосесії Тіна Кароль навіть оголила деякі частини тіла, але при цьому залишила місце для фантазій. На ній відверте джинсове боді, яке оголює зону декольте, а також підкреслює пишний бюст. З плечей артистки спадає бежеве картате пальто. Її волосся розпущене, а на обличчі природний макіяж.

Артистка не підписала свій фотоколаж, залишила лише кілька іменних хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

"Ви приголомшливий виконавець, бажаю вам душевної гармонії і нових цікавих проектів", "Та що ж ти з нами робиш? Тіна як завжди на висоті", "Природна краса", "Моя солодка", "Млосний погляд Тіни зачаровує", "Шикарна, але все-таки сумна", "Тіна, ви прекрасні", "Ніжна сексуальність", "Хай смуток не завадить бути щасливою", "Приклоняюся перед тобою, моя королева!", "Образ бажаної жінки", "Полюс тяжіння", "Шикарне фото", "Красиве фото", "Ніжна і красива", "Красуня! Не сумуйте - все буде добре!", "Занадто глибокий погляд", "Чарівне декольте", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.