Казахський шоумен Талгат Самбай виконав українську пісню гурту KAZKA "Плакала", змінивши слова на злободенний текст про тарифи.

Відповідне відео шоумен оприлюднив у мережі, і завдяки популярності українського оригіналу, ролик активно переглядають тисячі користувачів.

Шоумен зазначив, що написав свій варіант за одну ніч, а кліп зняв за півтори години.

У свою чергу оригінальне відео українського гурту KAZKA до пісні "Плакала" набрало на Youtube уже понад 100 мільйонів переглядів.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, молодий український гурт Kazka, чий хіт "Плакала" б'є рекорди прослуховувань, лунає на весь Париж. Жителі французької столиці оцінили україномовний продукт.

На одній з центральних вулиць французької столиці дуже голосно звучала ця пісня - лідер вітчизняних і зарубіжних хіт-парадів. Виявилося, хтось із меломанів включив на повний звук "Плакала" у себе в машині і відкрив вікна, чим порадував і автомобілістів, які проїжджають повз, і пішоходів.

Раніше Знай.uа писав про те, що українська музична група KAZKA посіла першу сходинку рейтингу, складеного МузТВ.

Російські слухачі високо оцінили пісню українських музикантів.

На першу сходинку команда зуміла потрапити завдяки своєму головному хіту - пісні "Плакала".

Цей трек заробив величезну славу не лише на теренах рідної країни, але і у всьому світі.

Влітку 2018 пісня зуміла набрати більше 50-ти мільйонів прослуховувань, а восени вже лідирувала в чарті Shazam.

Юрій Нікітін, директор компанії mamamusic зазначає, що це унікальний випадок, коли пісня українською мовою підриває світові музичні тренди. Про це Юрій каже в своєму Instagram:

"Сьогодні Трек KAZKA - "Плакала" увійшов в топ-10 пісень світового чарту Shazam. І, як пишуть експерти, це перший випадок в історії української музики (і не тільки української), коли пісня українською мовою викликає такий резонанс у світі".

Також Знай.uа повідомляв, що звичка виконуючої обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляни Супрун давати поради з лікування та профілактики, стала приводом не тільки для численних жартів, але й пародій.