Учасники популярного українського гурту KAZKA, пісня якої під назвою "Плакала" потрапила до топ-10 міжнародного чарту, у відвертому інтерв'ю поділилися "смачними" подробицями свого створення.

Нагадаємо, що потрапляння до чарту Shazam - це перший випадок в історії, коли серед найкращих композицій пісня не англійською, а українською мовою. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Все, що відбувається з нами, це - казка? Так, це казка", - зізналася солістка групи Олександра Зарицька.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Казка почалася рік тому. Спочатку - для Олександри і Микити. Дмитро приєднався до гурту через півроку. Як раз після того, як ще нікому не відомим хлопцем зіграв на трембіті в ефірі ТСН. А ось утрьох вони дали перший концерт - у червні цього року, коли пісня "Свята" - вже була дуже популярною.

Пісня "Плакала" існувала тільки як аудіо, але це не завадило стати найпопулярнішою піснею на YouTube, де трек зібрав понад 50 мільйонів переглядів. І тільки тоді - гурт зняв емоційне відео.

У кліпі плакали дівчата від 5 до 70 років, яких вибрали з-поміж тих, хто записав власне відео на пісню. Між тим пісня "Плакала" увірвалася до світових чартів.

"Перед нашим інтерв'ю буквально подивився – пісня "Плакала" на дев'ятому місці – і це в топі світового пошуку пісень. Це вперше. Пісня українською мовою", - зазначив продюсер гурту Юрій Нікітін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 10 жовтня, стало відомо, що пісня "Плакала" популярної української групи KAZKA, яка стала хітом в Україні, увійшла в ТОП-10 світового чарту сервісу Shazam. Про це повідомив український продюсер Юрій Нікітін на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

У публікації Нікітін підкреслив, що це перший раз в історії української музики, коли пісня українською мовою викликає подібний ажіотаж.

Варто нагадати, що супервідомий український гурт KAZKA презентував кліп на пісню "Плакала", яка вже встигла підірвати українців у соціальних сетах. Варто зазначити, що цю пісню солістка присвятила важкій дівочій долі, про здібності українок відроджуватися через гіркі сльози, про чинний рецепт стирання поганих спогадів.

Нагадаємо, скоро на екранах: у мережу злили уривок нових "Сімпсонів".

Як повідомляв Знай.uа подробиці інтимного життя Олега Винника не дадуть спокійно заснути.

Знай.uа писав, легенди рока йдуть зі сцени.