Ми бачимо знаменитостей завжди щасливими та усміхненими, тому часто не замислюємося про те, що вони можуть бути нещасні. Деякі з них навіть зізналися у бажанні покінчити з собою. Про це передає Clutch.

Кара Делевінь

Кара Делевінь хотіла покінчити з собою, коли ще навчалася у школі. Вона відчувала себе нещасною навіть незважаючи на те, що в її житті все складалося добре. Кара зізнається, що повернути віру в себе їй допомогла Кейт Мосс.

Кеті Перрі

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Кеті Перрі думала про суїцид після того, як розлучилася зі своїм чоловіком Расселом Брендом. Він дійсно був найважливішою людиною у житті співачки, тому розлучення далося їй дуже важко. Щоранку їй доводилося буквально змушувати себе жити.

Жизель Бундхен

У Жизель Бундхен почалися панічні атаки та інші проблеми психологічного характеру. Модель постійно відчувала себе пригніченою і, до того ж, вважала, що не має права на такі проблеми, адже у неї була чудова кар'єра і сім'я.

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі рано почала вести статеве життя і приймати наркотики, і не можна сказати, що це не вплинуло на її психіку. Актриса навіть зізнається, що в якийсь момент вирішила покінчити зі всім і заради цього найняла кілера самій собі. Найманий вбивця дав їй місяць на роздуми, і в підсумку актриса передумала.

Маколей Калкін

Маколей Калкін, зірка фільмів "Один вдома", давно вже ніде не знімається. Після розриву майже десятирічних стосунків з Мілою Куніс він сильніше пристрастився до наркотиків, а пізніше вирішив покінчити з собою. На щастя, йому не вдалося втілити у життя свій задум і з Мілою вони залишилися друзями.

Нагадаємо, Маколей Калкін вперше за довгий час з'явився на червоній доріжці.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Кара Делевінь рассказала як бути стрункою і ні в чому собі не відмовляти.

Також Знай.ua писав, 10 правил успіху від Анджеліни Джолі.