Вчені давно шукають ефективні ліки від страшних захворювань, які забирають життя мільйонів людей у світі. Медики заявляють, що такий засіб є і він допоможе в боротися з раком та діабетом.

Лимон - один з найсильніших цитрусових, відомий своїми потужними антибактеріальними властивостями. Він рясніє вітаміном С, і завдяки його великій кількості він може навіть боротися з раковими клітинами.

Проте не сам лимон має таку цілющу дію, а його шкірка, яку ми зазвичай викидаємо. А даремно!

Якщо заморозити лимони зі шкірками, вони не втратять своїх живильних властивостей, а навпаки, це найкращий спосіб зберігати ці цитрусові.

Популярні новини зараз

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

В чому цінність?

Лимонна шкірка, яку ми зазвичай не використовуємо, зміцнює імунну систему, регулює холестерин, запобігає раку, лікує бактеріальні інфекції і виводить з організму паразитів.

Також лимони допомагають у боротьбі з астмою, виводять токсини з печінки та нирок і мають сильні протизапальні властивості.

Крім того, цей цитрус зміцнює імунну систему, регулює високий кров'яний тиск, знищує шкідливі бактерії, лікує депресію і стрес.

А останні дослідження вчених показують, що лимон також здатен вбивати ракові клітини.

Результати показали, що ця природна "хіміотерапія" усуває злоякісні клітини в багатьох видах раку, включаючи рак легенів, молочної залози і товстої кишки. Але на відміну від справжньої "хімії" не має такої згубної дії на весь організм, а направлена на боротьбу зі смертельно небезпечними клітинами.

Для лікування та профілактики лікарі рекомендують вживати лимонні смузі, які варто перед тим заморозити. Так смак не буде таким гірким від шкірок.

Як приготувати?

Вимийте і продезінфікуйте лимони за допомогою яблучного оцту. Потім промийте їх і залиште їх висохнути. Наступний крок - залишити їх заморожувати до наступного ранку, а потім натерти весь плід разом з шкіркою, м'якоттю і насінням.

Ви можете додати заморожені лимони в різні страви, коктейлі, чай, випічку, десерти і супи.

Дивіться, звідки береться рак

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", онкологи застерігають обережніше вживати певні популярні продукти, адже вони провокують рак.