Щодня ми споживаємо такі звичні і смачні продукти, не здогадуючись, що саме вони можуть провокувати розвиток ракових клітин в організмі.

Про це повідомляє Народна правда.

Варто знати про 5 небезпечних продуктах з нашого раціону, які провокують онкологічні захворювання.

Відзначається, що ковбасна продукція, зокрема, бекон і сосиски, містять нітрати, які дають яскравий насичений колір, але шкодять організму.

Попкорн часто вважають джерелом раку легенів. Продукти, які готуються на грилі, містять речовини, які сповільнюють вироблення клітин імунної системи, а рідкий дим негативно впливає на стан здоров'я.

Популярні новини зараз

Мінімальна пенсія у 2025 році: чи зростуть суми та як вона визначається

В Україні оновили важливий перелік для ВПО: від цього залежать виплати

Приватбанк масово закриває доступ до рахунків - що вимагає

Пенсіонерам виплатять доплати до дня народження: отримають до 10 тисяч гривень

Показати ще

Не менш шкідливими є консерви, що складаються з бісфенолу А, який вражає нирки. І, звичайно, алкоголь підвищує ризик виникнення різних форм раку.

Азбука ранку - Шкідливі продукти вранці.Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що названі продукти, які впливають на мозкову активність.