Вже через 30 років на Землі почнуться невідворотні кліматичні зміни, які призведуть до масштабних катастроф та знищення всього живого.

Невтішний прогноз на 2050 рік озвучили експерти австралійського аналітичного центру по клімату і політиці.

Вчені наголосили на тому, що загибель цивілізації почнеться в тому випадку, якщо викиди парникових газів не скоротяться. Фахівці заявляють, що до 2050 року багато екосистем будуть знищені.

"Катастрофічний ланцюг екологічних катастроф призведе до широко поширення пандемій, вимушеної міграції, ймовірною ядерної війни, коли люди борються за ресурси, і величезної кількості смертей із-за глобального зростання температур", - йдеться в доповіді аналітиків.

Апокаліпсис

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Під найбільшою загрозою зараз знаходяться коралові рифи, Арктика і тропічні ліси Амазонки. Більш того, в тропічних зонах вже зовсім скоро приблизно 100 днів в році будуть панувати нестерпні умови. Температура підвищиться настільки, що люди не зможуть жити в цих регіонах. Найбільше постраждають Близький Схід, Південно-Східна Азія, Південна Америка і Західна Африка.

льодовики Антарктики

Окрім цього експерти дали прогноз на літо 2019 року. За їх словами воно буде найбільш аномальним за багато років. Синоптики пророчать кардинальні зміни через глобальне потепління. Спочатку температура повітря підніматиметься вище +30 градусів, але вже в останній місяць літа будуть проливні дощі та холод.Також сама літня пора зменшиться й триватиме лише 1 місяць.

Нагадаємо, український старець передбачив неминучий, людство в небезпеці.

Як повідомляв Знай. ua, сонце не витримує, потужні викиди загрожують всьому живому.

Також Знай. ua писав, що прибулець з Нібіру з'явився прямо посеред неба.