Після того, як у Лондоні 11 квітня був заарештований знаменитий ініціатор порталу "WikiLeaks" Джуліан Ассанж, з'явилися різні припущення з приводу того, "куди почне розкручуватися ця історія".

Раніше передбачалося, що Ассанж почне зливати в мережу справжню правду щодо світової історії, основіваясь на матеріалах, які йому вдалося дізнатися, чи навіть вкрасти.

Через кілька тижнів після того, як Ассанж був заарештований у Великобританії "за запитом США", а тепер і Швеція готова покарати Ассанжа "за згвалтування", "WikiLeaks" завдали перший - і, як видається, не останній удар по своїм ворогам, які хочуть "закатати" Ассанжа в американську в'язницю на 170 років.

Ассанж злили відео, на якому показано, як Американці підробляли висадку на Місяць. Іншими словами, її не було.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple випустила новий плеєр iPod Touch 7. Відзначимо, що компанія оновила плеєр вперше за 4 роки. Що стосується поліпшень, компанія не змінювала дизайн плеєра, але поліпшила камеру і додала потужності. Тепер плеєр може порівнятися з iPhone 7 по характеристикам, тільки продаватися він буде помітно дешевше. Однак, такий плеєр потрібен для любителів активного відпочинку, або для колекціонерів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi випустила нову прошивку MIUI 11, яка стане доступною на багатьох смартфонах і планшетах компанії. Що стосується поліпшень, нова ОС подарує користувачам темний режим, а також поліпшену продуктивність. Не виключено, що прошивка забезпечить мінімальне споживання енергії від акумулятора, що збільшить автономність гаджетів. Однак, прошивка стане доступною для користувачів у другому кварталі 2019 року.

Знай.uа писав, що компанія Sony готує до виходу новий смартфон, який отримає гнучкий екран. Схоже, компанія хоче увірватися на ринок складних смартфонів, як це зробили Samsung і Huawei. Однак, Samsung так і не змогла випустити працюючу версію смартфона, а Huawei поки не готова надавати свій девайс.