На початку цього року уфолог Пачитто Домінік з Монреаля виявив на Місяці піраміду і інші загадкові споруди. Втім, це не дивно, адже уфологи, і любителі конспирологий постійно знаходять загадкові об'єкти на поверхні супутника Землі.

Споруди чітко видно на знімках, зроблених НАСА пару років тому за допомогою пристрою “Lunar Reconnaissance Orbiter”.

Канадець впевнений, що помітив явні докази того, що на Місяці є або була життя.

На думку уфологів, прибульці раніше зводили подібні споруди на поверхні Місяця. Не виключено, що прибульці зайнялися спорудою своїх баз і на нашій планеті.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ніхто толком не може сказати, навіщо потрібні піраміди і з якою метою вони будувалися. Втім, уфологи ще довго будуть обговорювати знахідку, і висунутий найбільш правдоподібні теорії для обговорення.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово представила новіе гаджети лінійки MacBook Pro. Звичайно ж, мова йде про ноутбуки. За заявою компанії, це самий потужний ноутбук в історії Apple. Втім, за нього доведеться дуже багато заплатити. Про вартість не повідомляється, але аналітики запевняють, що ціна буде в районі 2 тисяч доларів. На щастя, компанія вирішила оновити клавіатуру, з якою раніше були проблеми у тисяч користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei залишиться без компонентів для своїх смартфонів. Практично всі американські компанії відмовилися від співпраці з китайською корпорацією, що завдало їй величезний удар. Тепер навіть немає можливості співпрацювати з виробниками чіпсетів для смартфонів та інших гаджетів.

Знай.uа писав, що компанія Google зробила приємно українським студентам. Тепер платні додатки YouTube Music і YouTube Premium для студентів будуть коштувати копійки. Тепер платні послуги пошуковика будуть доступними кожному студенту.