Австралійський вчений Ендрю Рочфорд вважає, що сучасна людина абсолютно не потребує шести рудиментарних органах. Нагадаємо, що рудименти - це органи тіла, які дісталися від предків, і залишилися на протязі еволюції. Однак, на сьогоднішній день вони просто марні. І якщо деякі з них залишаються відносно безпечними, то інші можуть приносити лише проблеми зі здоров'ям.

Так, наприклад, чоловікам зовсім не потрібні соски, які абсолютно марні і ніяк не впливають на функціонування організму. Також не має практичного застосування м'язи за вухами і мочки вух, які використовуються лише для візуального впливу на оточуючих: для ворушіння вухами, щоб підняти настрій оточуючим, і для носіння сережок. Однак, раніше предки знаходили застосування цих м'язам.

Інші непотрібні частини тіла несуть в собі потенційну загрозу. Вчений наводить приклад апендикс, який необхідний для перетравлення целюлози рослинного походження. Однак, на сьогоднішній день він не виконує жодних функцій.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Крім того, доставляють неприємності людині і пазухи носа – порожнини, наповнені повітрям, які нагадують про себе лише головними болями при синуситах, гайморитах, ринітах і інших хворобах.

Також професор впевнений, що можна цілком обійтися і без гланд, які, на його думку, приносять людині більше проблем, ніж користі. І найкраще їх видалити в юному віці, тоді можна уникнути цілого комплексу захворювань.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.