Даррен Блеклі - 53-річний новозеландський турист, який став очевидцем таємничої події, яка відбулася на таїландському озері Пхукет. В кінці минулого місяця мандрівник помітив у небі величезну грозову хмару надзвичайно яскравого червоного кольору. У загадковій хмарі виднілися яскраві блискавки. Видовище було воістину дивним: воно захоплювало і водночас лякало. А потім сталося дещо дивне, що виходить за рамки реалій нашого світу.

НЛО вилітає з хмари

Несподівано з вогняної хмари вилетів загадковий непізнаний об'єкт, який нагадує дві яскраві кулі, що світяться. Він сховався у темному небі так само раптово, як і з'явився. Даррен зняв цю незвичайну подію на камеру і поділився отриманими вражаючим роликом у мережі.

Багато користувачів прийшли до висновку, що на відео продемонстровано справжнісінький інопланетний корабель. Він вилетів із кротової нори, що і сформувало настільки химерну хмару. Інші користувачі вирішили, що це були кульові блискавки, які теж могли створити таку фантастичну і яскраву хмару.

Грозова хмара

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Серед коментаторів знайшлися і скептики, які заявили, що це не аномалія, а всього лише відблиск світла в об'єктиві камери. Один із користувачів зазначив, що скептикам у цьому світі живеться набагато простіше, ніж тим, хто вірить у чудеса. Простіше, але нудніше. Багатьох людей приваблюють таємничі події і паранормальні явища, адже вони роблять життя інтригуючим і незвичайним.

нло

Нагадаємо, дивна істота випадково потрапила у кадр і перелякала мережу. Від відео кров холоне в жилах, ніхто не в силах пояснити появу чудовиська.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік згадав про страшне викрадення прибульцями. Він пам'ятав, як якісь таємничі створіння забирали його зі спальні.

Також "Знай.uа" писав, біля Сонця помітили кубічний НЛО. Експерт повідомив, що побачив чіткі обриси космічного судна прибульців на вивчених зображеннях.