Група вчених розробила пристрій, який здатен моделювати декілька варіантів майбутнього. Принцип дії пристрою заснований на розташуванні фотонів.

Про це повідомляє Народна правда з посиланням на Naked science, передає Соцпортал.

Група дослідників з Сінгапуру та Австралії розробила фотонний квантово-інформаційний процесор, який одночасно може генерувати 16 вірогідних сценаріїв майбутнього.

Зазначається, що вчені розробили спеціальний фотонний квантово-інформаційний процесор, в якому потенційні варіанти майбутнього представлені розташуванням фотонів. Потім вони продемонстрували, що квантовий пристрій знаходився в стані суперпозиції множинних можливих майбутніх, визначених ймовірністю їх реалізації.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Пристрій вже виміряв, як нахил в сторону конкретного вибору в цьому впливає на майбутнє. За словами члена експериментальної команди Фарзата Гафарі, підхід полягає в синтезі квантової суперпозиції всіх можливих майбутніх для кожного ухилу.

Вчені, співставляючи суперпозиції одна з одною, можуть уникнути розгляду кожного можливого майбутнього окремо.

Нагадаємо, у мережі були опубліковані передбачення найближчого майбутнього країни. Про них розповів мандрівник у часі якийсь Ной. Чоловік є відомим у США мандрівником у часі. На доказ своїх слів він показав документ, датований 2019-2020 роками, пишуть Акценти.

Так він розповів, що прибув з 2030 року, а його світ до цього часу вже пережив. Тому він вирішив прилетіти до нас і розповісти все, що має статися і до чого нам варто бути готовими.

В першу чергу Ної зазначив, що з 2019 року на Землі все частіше будуть з'являтися НЛО. За його словами, люди в різних частинах світу почнуть масово помічати непізнані літаючі об'єкти, які будуть шокувати місцевих жителів. Також Ной зазначив, що вже цієї весни людство зможе зробити великий технологічний прорив – створити роботизовані очі.

Нагадаємо, надмірне вживання алкоголю впливає на будову ДНК і посилює залежність до спиртних напоїв.

Як повідомляв портал "Знай.uа" вчені Університету Індіани з'ясували що пиво викликає сильне звикання з усіх алкогольних напоїв.

"Знай.uа" писав, алкогольна та тютюнова залежність вважаються факторами ризику розвитку різних захворювань, включаючи, зокрема, хвороби життєво важливих органів і психічні розлади.