Буквально днями вчені заявили, що планета Меркурій - справжнє джерело прихованих фактів. Інформація про те, що планета є найближчою до Сонця і знаходиться набільшій відстані від Землі, ніж Венера, виявились помилкою.

Учених ввігнало в ступор дослідження, яке говорить про те, що Меркурій взагалі для всіх планет найближчий "сусід". Про це повідомляють американські наукові видання.

Нібіру мчить до Землі

Після такої заяви, що саме Меркурій, а не Венера, що є найближчою планетою до Землі, можна засумніватися в правильності розмов про загадкову планету–X, або Нібіру.

Швидше за все, як вважають багато вчених, Нібіру є не новою планетою, або якимось загадковим явищем, яке в певний момент з'являється, а потім зникає в нікуди. Насамперед можна сказати, що відомий ворошитель спокою землян – стара і відома перша планета від Сонця Меркурій.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Сонце

Багато астрологів в період найбільшого наближення Меркурія до Землі могли зробити помилковий висновок про те, що "загадкова планета Нібіру загрожує людству" і з нею потрібно боротися, хоча це була, всього-навсього, добре забута стара планета.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через світову війну, яка розв'яжеться в 2019 році, буде знищено половину людства. Про це стало відомо з пророцтва Нострадамуса, передає "Диалог.UA". Великий пророк попередив людство про загрозу Третьої світової війни, яка повинна тривати 27 років. Крім того, в Каліфорнії і Ванкувері відбудеться руйнівний землетрус. У зв'язку з цим може наступити загибель половини людей на Землі, вважав провісник.

Нагадаємо, NASA знову запідозрили в обмані: на одному з супутників приховують прибульців.

Як повідомляв Знай.uа 2019 рік може бути останнім: на Землю чекають 12 космічних замахів.

Знай.uа писав, льоди Антарктиди вкрилися тріщинами: катастрофи не уникнути.

Дивіться відео по темі: