Неподалік від міста Девіцеса, графство Уїлтшир (Великобританія) 59-річний англієць Кріс Барроу натрапив на загадкові візерунки. За словами чоловіка, він прогулювався околицями, коли раптом помітив величезний малюнок на снігу. Передає Хвиля.

Британцеві не вдалося розглянути об'єкт з землі, це виявилося неможливим. Тому здивований і дуже зацікавлений чоловік звернувся до свого друга, що має оснащений камерою квадрокоптер.

Так висоти пташиного польоту пристрій засняв гігантськеідеально рівне коло, в яке вписані своєрідні "пелюстки" та інші кола.

Зрозуміло, коли фото потрапило у Всесвітню павутину, незвичайний сніговий малюнок викликав порівняння зі знаменитими кругами на полях, що виникають на посівах злакових у багатьох частинах світу, але найчастіше все-таки в Туманному Альбіоні, невідомо навіть чому.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як зазначає чоловік, на ролику видно відбитки взуття: помітивши таке мистецтво, чоловік резонно підійшов до нього. Тим не менш, він виразно пам'ятає, що до цього які-небудь сліди біля малюнка були відсутні.

Можна було подумати, що тут зависла "літаюча тарілка" інопланетян, яка нанесла на сніг ці дивовижні фігури. Барроу з дитинства захоплений уфологією, бо саме ця думка прийшла йому в голову першою.

З чоловіком погодилися і багато користувачів інтернету. На думку таких коментаторів, перед нами явно черговий витвір мистецтва представників позаземної цивілізації.

Нібито, прибульці не захотіли чекати літа, коли на полях заколоситься пшениця, і зобразили загадковий візерунок прямо на снігу. І можна тільки здогадуватися, що означає цей хитромудрий малюнок.

Що якщо гості з інших світів намагаються донести до нас неймовірно важливу інформацію.

Нагадаємо, житель американського штату Мічіган Ендрю Ситсима працював у саду і обрізав сухі гілки на яблунях і виявив загадкові примарні крижані яблука.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неймовірні і таємничі снігові рулони, які красувалися прямо посеред полів, помітили мешканці Англії. Снігові рулони нагадують тюки сіна, рулети або великі бублики.

Також "Знай.uа" писав, острів, виявлений в Тихому океані, покритий таємничою липкою грязюкою.