Одного разу чоловік, житель Техасу (США), вирішив прогулятися лісом, який розташовувався по сусідству з будинком. Так звичайна прогулянка перетворилася на епізод з фільмів жаху.

Від побаченого житель Техасу жахнувся, перед ним лежав дивний кокон, який спочатку здавався чимось неживим, але від дотику став ворушитися. Відео з інопланетним коконом, відростки якого лякаюче ворушаться, вже потрапило на YouTube.

За словами чоловіка, він побачив щось дивне – на землі лежав об'єкт, схожий на кокон і спочатку чоловік вирішив, що перед ним лежить предмет з металу.

Однак, від дотику кокон став ворушитися, з нього почали виповзати якісь відростки.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Чоловік вирішив не ризикувати, вивчаючи даний об'єкт. Він швидко зняв його на відео і поспішив піти. Як вказали користувачі, які подивилися ролик, в таких випадках потрібно бігти і не озиратися".

Відео з дивним коконом, який має відростки і може ворушитися, було розміщено на YouTube-каналі, де уфологи і конспірологи діляться своїми знахідками та відкриттями з області непізнаного.

На думку деяких користувачів, кокон може мати земне походження.

Коментатори заявили, що існують метелики, які роблять такі кокони, а від дотику до нього на шкірі залишається опік. Однак, виду метеликів і місця, де зустрічаються такі кокони, юзери назвати не поспішають, що ще більше інтригує прихильників теорії про існування прибульців.

Однак інший користувач-скептик зазначив, що схожі кокони зазвичай плетуть павуки. А оскільки відео дуже поганої якості, то рухомі об'єкти можуть бути маленькими павучками і всі розмови чоловіка про прибульців вигадка.

Нагадаємо, жителька материка, населеного монстрами, помітила на деревах поруч із сусідським будинком незвичайні витягнуті об'єкти. Як зазначила австралійка, ці світло-коричневі плоди були схожі на екзотичні фрукти, а ще на моторошні "кокони прибульців" з фантастичних фільмів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", з каламутної води витягли випадково щось страшне, яке мирно дрімало собі на глибині і зовсім не хотіло, щоб його турбували. Це був безокий монстр, схожий на маленького Чужого, все тіло якого натякало, "краще не лізь".

Також "Знай.uа" писав, хлопець, який проживає у місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років.