Нещодавно відома американська компанія вживила мікрочіпи своїм працівникам для швидкого доступу в Інтернет. Сталося це у Вісконсі в США.

Компанія Three Square Market одразу отримала купу негативних відгуків у Google та у соціальних мережах, адже саме звідти співробітники наважилися на мікрочіпи для більш простого входу до системи й Інтернету. Релігійні активісти досі під враженням.

В Університеті Вісконсин-Мілуокі прокоментували інцидент. Доцент кафедри соціології Ноель Челсі вважає, що це зачепить кожного, але не в цьому році.

Відомий аналітик та інвестор Loup Ventures Джин Манстер сказав, що ідею люди сприймають негативно, тому до таке нововведення прийде до нас років через 50.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Компанія Three Squares Market не пропонує переваг для отримання чіпів, крім статистики входу в систему та бейджа. Вони займаються продажем корпоративних кіосків кафетерія, тож люди з чіпом зможуть платити не готівкою, як раніе, а достатньо буде просто змахнути рукою й інформацію буде зчитано.

Аналітики вважають, що у майбутньому за допомогою чіпа можна буде визначити місцезнаходження людини, хоча зараз ці маленькі прилади не є GPS-трекерами. Розробники зазначають, що скоро люди зможуть проходити через сканери в аеропортах без документів, і навіть заводити власні машини.

Раніше ми писали, що 15 лютого відбувся офіційний запуск Metro Exodus. Новинка — вже третій шутер у всесвіті письменника Дмитра Глухівського від української 4A Games. Гра ще до виходу зібрала навколо себе увагу, а критики високо оцінили гру від українців. Втім, користувачі зможуть самі переконатися в якості гри.

Нагадаємо, Хакери навчили Siri зламувати будь-який iPhone. Судячи з усього, Apple не могла і припустити, що хакери можуть зламати смартфон за допомогою голосового помічника, який створювався спеціально для iPhone.

Як повідомля портал Знай.uа: дизайн гнучкого iPhone вперше показали в мережі. У Мережі з'явилися нові зображення гнучкого iPhone, який поки знаходиться на стадії розробки. Картинки розкривають дизайн майбутнього гаджета.

Також Знай.uа писав, що Sony відмовилася від виробництва ігрових приставок.