9 лютого 2019 року в китайській провінції Цзілінь на відеореєстратор був зафіксований неймовірний інцидент. На цьому відео, ймовірно, виявився знятий момент миттєвої телепортації.

По іншому пояснити раптову появу людини прямо посередині дороги, схоже, просто неможливо. Відеоролик був викладений на паранормальном ютуб-каналі "The Hidden Underbelly 2.0".

Так з початку ми бачимо білий позашляховик, який спокійно їде шосе. Ніяких людей при цьому на дорозі немає, а також немає і тих, хто готується перетнути дорогу. Все досить спокійно.

Однак, раптом автомобіль різко крутить вправо і причину цьому ми бачимо вже через частки секунди, ліворуч від автомобіля на дорогу раптово немов з нізвідки падає одягнений в темний чоловік.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Автомобіль гальмує, але людина не чекає появи водія, а швидко піднімається з асфальту і тікає з дороги геть. Що підтверджує той факт, що це не пасажир, який раптово вивалився з машини.

Хтось думає, що чоловік вистрибнув із заднього сидіння білого автомобіля, однак у такому випадку водій навряд чи став би різко крутити вправо.

Так роблять, коли хочуть об'їхати перешкоду, що виникла перед автомобілем. Хтось припускає, що тут не обійшлося без надприродного втручання і що може це і зовсім не людина.

Як свідчить один з топових коментарів до ролика: "Якщо це реальне відео, то це неймовірна і дивовижна знахідка".

На жаль, немає жодних коментарів від водія з білого автомобіля. Також той, хто був свідком цієї події і зберіг незвичайний запис не повідомив подальшу долю людини з телепорту.

Нагадаємо, анонім, який називає себе мандрівником у часі, розповів яке майбутнє чекає нашу планету і попередив Великобританію про несуттєві наслідки Brexit.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені зробили прогнози, яке може бути життя через 200 років. Незважаючи на актуальність проблеми зміни клімату, експерти вважають, що людство знайде вихід із становища.

Також "Знай.uа" писав, незвичайний інцидент стався на території США в п'ятницю, 8 червня. Очевидці впевнені, що побачене ними було неодмінно черговим втручанням НЛО на територію Землі.