Екстремальні температури вкрай негативно позначаються на житті людей. До такого висновку прийшли вчені, зазнавши кілька аномальних явищ в Росії. Світила науки впевнені, що аномальна спека призведе до щорічного збільшення смертності.

як приклад для своїх досліджень вчені взяли повінь в Кримському, яке сталося шість років тому, нестерпну спеку восьмирічної давнини у тій частині Російської Федерації, яка прилягає до Європі, а так само липневий сніг, накрив країну в минулому році, про це повідомляють «Новини планети», посилаючись на публікацію в журналі «Economic and Human Biology».

На підставі цих катаклізмів світила науки прийшли до висновку, що здоров'я людей і температури тісно пов'язані між собою. Наприклад, спека призводить до скорочення людського життя. І якщо вірити результатам, то всього лише один день екстремально високої температури здатний збільшити смертність серед населення на цілих 20%! Не менш болісно людський організм сприймає і різкі перепади температури. Так само вчені стверджують, що незважаючи на підвищення середньої температури по всьому світу, з кожним роком буде вмирати все більше людей. Мало того, середній показник смертності серед людства буде збільшуватися на 5%.

Нагадаємо, раніше «Знай» писав про те, що через шторм в Одесі міські пляжі були повністю покриті густою піною.