В мережі на каналі Ютуб Secureteam10 з'явилося відео із зображенням незрозумілого предмета

Почалися суперечки, що ж все-таки змогли зафіксувати на цьому відео. Одна з версій – невдала посадка літака. На думку вчених, мова може йти про приземлення літака, адже можна розгледіти довгу колію, яка закінчується заметом.


Відомо, що зняли побачене на острові Південна Георгія. Він розташований неподалік від північної частини Антарктиди. У мережі почалися дискусії і суперечки навколо цього об'єкта.


Конспірологи почали робити гучні заяви з приводу того, що це посадка інопланетного корабля. Підтримали гіпотезу і блогери Ютуба. У підписі до відео координати об'єкта обізвали "UFO Landing Coords" (Координати приземлення НЛО).


Інші вважають, що це на відео зображено простий шматок льодовика. Нічого загадкового і сверхженственного в цьому немає. Версію з льодовиком підтримали і вчені. Так, викладач географії в Килском університеті Річард Воллер пояснив це з точки зору походження і структури льодовиків.

Популярні новини зараз

На ці картки пенсія не прийде: у ПФУ розповіли, як не залишитись без виплат

Для трамваїв і тролейбусів встановили нові тарифи: скільки коштуватиме поїздка

Готуйте 400 гривень: власників лічильників води очікують додаткові витрати

ТЦК почали перевіряти салони авто

Показати ще

Він вважає, що на відео зняли відколовся шматок великого льодовика, який з'їхав вниз по схилу. Що стосується хвилюючого сліду, це крижана крихта, ще не запорошенная новим снігом.


Знай.uа писав, що вчені засікли НЛО, що пожирає енергію сонця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що серед новонароджених знайшовся провісник апокаліпсису.