Уфологи і експерти-аматори знову повідомили, що загадкова планета Нібіру знаходиться на небезпечно близькій відстані від Землі. Така інформація з'явилася від replyua.net.

Як повідомив астрофізик з Каліфорнійського технологічного університету Костянтин Батигін, 22 вересня планета Х влетіла в Сонячну систему, і першими удар отримають Сполучені Штати Америки. Це, як повідомляє експерт, стане причиною кінця світу на всій планеті. Він зазначив, що спочатку Нібіру прилетіла в далекий пояс Койпера, заповнений крижаними об'єктами. Як передає спеціаліст, Нібіру вже потрапила в Сонячну систему і занурена у Сонце. У будь-який момент вона здатна завдати удару по всім планетам, відправивши їх у далекий космос.

Крім того, під смертельну дію Нібіру потрапить і Земля, зазначає фахівець. Слід нагадати, що дослідники вже не в перший раз говорять про зіткнення Нібіру з Землею. Останній раз вони говорили, що планета Х виявиться на небезпечній близькості до Землі 22 вересня.

Крім цього, раніше стало відомо, що Нібіру тепер можна побачити неозброєним оком. У США в штаті Міннесота місцеві жителі спостерігали планету на своєму небосхилі. Фотографії та відеозаписи відразу ж виявилися в мережі. Користувачі активно обговорювали наближення страшного небесного тіла.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Як повідомляють вчені, Нібіру втратила своє магнітне поле, так що її тепер можна спостерігати без спеціальної техніки.

Також стало відомо, що у штаті Пенсільванія, США, чоловік зняв на камеру Нібіру вночі, коли та літала близько Місяця. Наголошується, що це не блік, а червона куля - дійсно смертоносна планета. Користувачі соцмереж в паніці обговорюють кінець.

Нагадаємо, раніше з'ясувалося, що у Старому Завіті повідомлялося про кінець Землі від загадкової планети Нібіру.

Також Знай.UA передавав слова дівчинки-індиго з приводу того, як пройде кінець світу.

Крім цього, Знай.UA писав, що шаман з Алтаю розповів, коли настане апокаліпсис, і підтвердив свої слова знахідкою дайверів з місцевого озера.