Повідомляється, що в майбутньому ця ракета буде переправляти на червону планету людей і спорядження.

Засновник компанії SpaceX Ілон Маск показав у своєму профілі в Твіттер, як буде виглядати в майбутньому марсіанська база. Завдяки комп'ютерним програмам фахівці компанії зуміли передати вигляд майданчика Alpha Base. Для того, щоб доставити людей на Марс, Ілон Маск збирається створити надпотужну ракету, яка буде називатися Big Falcon Rocket. Наголошується, що її запуск запланований на майбутній рік.

На опублікованому зображенні показаний старт ракети з поверхні Марса. Як зазначає Маск, це цілком можливо, якщо організувати видобуток палива на Червоній планеті. Підприємець повідомив, що компанія SpaceX збирається в найближчому майбутньому відправити на Марс дебютний космічний корабель, на борту якого буде знаходитися близько 100 осіб. Пізніше, швидше за все, буде розроблено судно з великою кількістю місць і більшою вантажопідйомністю.

По всьому світу проводять конкурси на кращі проекти марсіанської бази. Притулок має, насамперед, бути безпечним і охороняти людей від ворожої атмосфери планети. У проектах експерти повинні врахувати відсіки герметизації, як у підводних човнах. Але інтер'єр всередині приміщень нічим не повинен відрізнятися від осель звичайних землян.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на Марсі був знайдений висохлий океан, який за розмірами і складом води, яка знаходилася в ньому, відповідав земним океанам. Передбачається, що раніше на Марсі було багато океанів, але вода, імовірно, пішла під поверхню кори.

Також Знай.UA писав про те, що Ілона Маска можуть посадити за ґрати. Американські правоохоронні органи дали старт розслідуванню щодо діянь мільярдера. Стали відомі подробиці справи.

Крім цього, Знай.UA розповів, що Ілон Маск придумав, як вести боротьбу з пробками. Завдяки новому винаходу підприємця, власники авто зможуть об'їжджати забиті ділянки на величезній швидкості.