Дослідники переконані, що кататсрофи не минути і в людства більше не лишилося шансів на порятунок. А ричиною цьому винні самі люди та їх діяльність, яка згубно діє на планету.

Так, катастрофи не минути, оскільки зупинити глобальне потепління клімату і як наслідок, земляни скоро побачать справжній Апокаліпсис.

Про це повідомляє "Vladtime"

Проблема у тому, що на планеті з неймовірними темпами зростає концентрація вуглекислого газу, що призводить жо парникового ефекту.

кінець світу

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Під парниковим ефектом експерти передбачають підвищення температури нижніх шарів атмосфери Землі. Зміни клімату відбуваються через діяльність людей.

кінець світу

Для запобігання катастрофи взяли Паризьку угоду в рамках конвенції ООН. Згідно з цим документом, на нашій планеті не допускається підвищення середньої річної температури більше, ніж на півтора градуса за Цельсієм.

Втім далеко не всі країни притримують даних норм. Це і становить проблему, адже запобігти та контролювати згубний процес тає неможливим.

Вчені не вірять, що країни зможуть виконати вимоги Паризького угоди і це обернеться справжньою трагедією для всього живого на Землі.

техногенна катастрофа

Дивіться: Кінець світу. Яким він буде для нашої палнети та людства

Нагадаємо, уфологи і конспірологи забили на сполох, в земну атмосферу зайшло щось незрозуміле. Дослідники в один голос говорять про наближення смертоносної Нібіру.

Як повідомляв Знай.ua, вчені заявили, що Земля постражадає від рук її ж мешканців. Так за останніми дослідженнями, Блакитнк планету знищать ядерні вибуха, які прсото розірвуть її на частини.

Також Знай.ua писав, що для людства з'явилися дуже погані та тривожні новини з космосу. Прямо з центру Всесвіту до нашої Сонячної системи на величезній швидкості мчить "промінь смерті". Саме він знищить усе живе на планеті.