Український громадський діяч Андрій Пальчевський обговорив з журналістами ряд актуальних новин, які трапилися в країні за останні кілька днів.

Громадський діяч поділився своїми думками стосоно проблем та подій які гостро назріли в суспільстві. Пальчевський заявив, що "з Володимиром Зеленським можна робити все що завгодно".

Про це стало відомо завдяки заяві Андрія Пальчевського в ефірі одного з українських телеканалів.

Андрій Пальчевський, скрін з відео

"Можна вже по-батьківськи відчувати співчуття до Володимира Зеленського, вони зрозуміли, що з ним можна робити все що завгодно. Він не оточив себе людьми, які, на жаль, не можуть йому сказати - "пане президенте, та вас просто обманюють". Вони використовують його довірливість, вони використовують якісь варіанти, вони розуміють, що немає руху. Індустріалізації немає, боротьби за нову Україну немає... Ось ці всі стануть мільярдерами за час Зеленського, вони всі розберуть ці ліцензії, вони всі сядуть на всі ці мільярдні потоки. Замість мотора економіки у нас залишиться відро з болтами. Це все призведе до величезної кількості самогубств. Ось стоїть Арахамія, молодий чоловік і поруч дівчини, всі схожі на мучениць, в це ніхто не вірить.", - заявив Андрій Пальчевський.

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Андрій Пальчевський відреагував на резонансну загибель майже чотирьох десятків цуценят на літаку МАУ і заявив, що він вкрай незадоволений, адже це неприпустимо в сучасному світі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, корупційні доходи приховав за позиками — політолог про декларацію Андрія Геруса.

Як повідомляв Знай.uа Гончарук видав таємницю офісу Зеленського про Коломойського.

Знай.uа писав, Супрун і Ніцой показали "гниле нутро" Шарія.