Бізнесмен, журналіст та відомий політолог Андрій Пальчевський заявив, що, як патріот своє держави, готовий кинути усі свої сили на боротьбу з коронавірусом в Україні, а також анонсував "судний день" для Зеленського.
Відповідний відеоролик він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.
"Коронавірус може виявитися найсуворішим випробуванням, адже для боротьби з ним потрібно посилатися на думки розумних людей, а не підлабузників, які забивають Зеленському голову. Ми до вірусу не готові. В нас навіть немає систем. Я вже запропонував представнику адміністрації президента, аби люді з можливостями, можу керувати цим рухом, купили відповідні засоби для того, аби українці мали безкоштовно здати аналізи на перевірку коронавіруса", - заявив він.

Андрій Пальчевський, фото Рoliteka

Окрім цього, Пальчевський додав, що Зеленському не дуже довго залишилося на посту президента, адже народ вже запустив відлік до "судного дня".
"Зеленський не розуміє, що відбувається, адже він не бажає оточувати себе розумними людьми. Я думаю, що йому варто готуватися до демонтажу своєї системи, я не хочу виступати пророком, але не обділений даром передбачення, можу сказати, що 100% розпочався відлік влади Володимира Зеленського - зворотний відлік. Він мусить підготувати країну до Конституційної реформи, передати частину своїх повноважень народу... Абсолютно добре зараз видно, що президент, люди не готові... дуже мало досвіду у Зеленського", - підсумував політолог.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський вивів на чисту воду команду Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський оцінив загрозу коронавірусу.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Також Знай.ua писав, Пальчевский дав поради українцям в розпал коронавірусу