Українська ведуча на телеканалі "1+1" Наталія Мосейчук відреагувала на численну критику в свій бік стосовно того, що ніби підтримує дії теперішньої влади України.

Відповідне повідомлення з'явилося на її Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що на днях вийшов новий сезон політичного ток-шоу "Право на владу", де Мосейчук є телеведучою та має нейтралітет до політиків. Однак, після першого випуску шоу користувачі мережі накинулися на Мосейчук та звинуватили її у тому, що вона підтримує Зеленського, створивши кілька фотожаб.

Повідомлення, яке обурило ведучу

Наразі телеведуча відреагувала на численні ненависні повідомлення в її бік:

Популярні новини зараз

Податок на пенсії: українцям зробили важливе оголошення

Осінні канікули під загрозою: школярі відпочиватимуть за новими графіками

Пенсіонерів обкладуть податками: кому доведеться платити

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Показати ще

"Вам справді цікаво? Добре. Мені плювати на хейтерство на мою адресу. Плювати. Чесно. Плювати на тих, хто нищить мою репутацію. Шкода вас. Ви ж нічого доброго не робите. Ви кладете злість на клавіатуру. Ви створили собі божка і молитеся на нього, наділяючи його рисами, яких у нього і близько немає. Помийте власне парадне від харкаків, пофарбуйте ліфт, відремонтуйте поштові скриньки, зберіться і зробіть дитячий майданчик, прийдіть в лікарню до хворих дітей, врятуйте голодну тварину. Робіть щось!", - написала вона.

Наталія Мосейчук

Також вона пригадала й ситуацію з поверненням тіл українців, які загинули в моторошній авіакатастрофі під Тегераном, зауваживши, що й тоді було чимало ненависті, бо користувачі соцмережі почали насміхатися над Зеленським говорячи, що ніби він знімає про себе новий фільм:

"Другий випадок такого хейтерства вдарив по мені, коли я побачила дописи під трансляцією повернення літака МАУ з 11 тілами українців і церемонію прощання з ними. Достойну, повну поваги церемонію прощання з трагічно загиблими. Набігли опоненти Зеленського з тезами "подивіться, як президент знімає про себе кіно". Забудьте про Зеленського. Він прийшов і піде! На межі. Чекає інакше - колективне самогубство. Країну знищить не Путін. Не "малорос-президент". Її угробимо ми. Власними руками".

Скріншот допису

Нагадаємо, раніше Томенко вказав, як Зеленський пішов "по тонкій кризі" із законом про децентралізацію: що не так з документом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Рада Європи проміняла Україну на "російські цінності".

Також "Знай.ua" писав про децентралізацію від Зеленського: опубліковано повний текст законопроєкту про зміни в Конституції України.