У четвер, 11 квітня, у програмі "Право на владу" мова йшла про чорний бік виборів - брудні технології, мову ворожнечі, розкол суспільства. В ефірі зачепили найгучніші корупційні скандали, які заглушили вибори, а також про кадрові пертурбації влади.

В судію несподівано завітав Петро Порошенко. Президент зламав сценарій ефіру і завітавши до студії, звернувся до свого опонента Володимира Зеленського із закликом прийти на дебати 14 квітня на стадіон "Олімпійський".

В ефірі програми "Право на владу" кандидат в президенти Володимир Зеленський поставив крапку в розмові про дебати. Він підтвердив свою присутність на НСК "Олімпійський" 19 квітня і нагадав, що Петро Порошенко прийняв цю пропозицію.

У відповідь на це Петро Порошенко заявив, що не слідкує за пересуваннями Зеленського, на що шоумен нагадав, що зараз мова про дебати. Далі обидва кандидати зійшлися у словесній перепалці, це продовжувалось доти, поки не витримала ведуча.

"Так, стоп! Вас не чути обох!", - не витримала Наталя Мосейчук.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Така заява звучить досить дивно в контексті хоча б останнього скандалу в Укроборонпромі. Як відомо, ніхто досі не поніс ніякого покарання, хоча журналістське розслідування рясніло прізвищами і фактами.

Як повідомляв портал Знай.ua, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також Знай.ua писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.