У четвер, 4 квітня, у прямому ефірі телепрограми "Право на владу" на телеканалі "1 +1" кипіли пристрасті, пов'язані із топовою політичною темою, про яку сьогодні не чув хіба що лінивий - дебатами між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє Рoliteka.

Так, журналістка П’ятого каналу Яніна Соколова у ефірі шоу намагалася дізнатися у радника Володимира Зеленського Руслана Рябошапки, чому кандидат нібито "інертно ставиться до того, що в країні йде війна".

Яніна Соколова

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Рябошапка зазначив, що Володимир і його команда з початку війни надавали допомогу для бійців АТО. Наприклад, купували не тільки амуніцію, але автомобілі "швидкої допомоги". Через це, за його словами, російські правоохоронці, нібито, відкрили кримінальну справу стосовно Зеленського "і йому заборонили в’їзд до Росії".

Він також додав, що Зеленський патріот і завжди їздив на фронт допомагати бійцям: "Але про це чомусь зараз не говорять", - підкреслив радник слуги народу.

Володимир Зеленський

В баталії втрутилася ведуча програми "Право на владу" Наталія Мосейчук, яка сказала, що у неї "кипить".

Вона зазначила, що, коли побачила, в якому бліндажі знаходяться наші бійці, включаючи загиблу днями кулеметницею Яну Червону, то …

"Ялинки-моталки, п’ять років минуло. Ми показували в Фейсбуці американські кунги, які можна було закопати, а наші бійці досі лопатами копають собі бліндажі", – емоційно висловилася Мосейчук, зірвавши оплески глядачів в залі.

Наталія Мосейчук, ведуча Право на владу

Після цього Мосейчук просто перейшла на крик. На її думку, захисники України повинні бути найбагатшими в цій країні, найбільш шанованими.

"Так горіть ви всі в пеклі зі своїми співчуттями", – заявила Мосейчук у відповідь на слова Соколової про те, що один політик висловив співчуття загиблим, а інший - ні…".

Янана Соколова, журналістка 5 каналу

Нагадаємо, народна депутатка від партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Також Знай.ua писав про те, що дим, який виднівся сьогодні на території стадіону "Олімпійський", виявляється, був не від пожежі.