Як відомо, кожного року українські партії проводять новорічні корпоративи. Відтак, не обійшла це стороною і фракція "Слуги народу", яка планує витратити на це дійство щонайменше мільйон гривень. Про це заявив глава фракції Олександр Корнієнко в інтерв'ю Pavlovskynews.

Як відзначається, проходитиме вечірка, на яку гроші виділять спонсори, в одному із найдорожчих нічних клубах Києва. Окрім цього, на корпоратив, який відбудеться 20 грудня, до нардепів приєднаються Офіс президента та Кабінет міністрів. Тому, припускається, що мільйону на новорічне свято політиками не вистачить, а приблизна сума становитиме 2-3 мільйони гривень.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський подав на розгляд до Верховної Ради законопроєкт про спрощення отримання громадянства України тим, хто відбував військову контрактну службу в ЗСУ або переслідується у Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що Європейський Союз продовжив санкції проти Росії. Глави держав і урядів країн Євросоюзу підтримали продовження дії економічних санкцій проти Російської Федерації ще на 6 місяців.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще