У понеділок, 23 вересня, президент України Володимир Зеленський підписав більшу частину законопроектів, які були ухвалені новообраною Радою ІХ скликання, йдеться на сайті Верховної Ради.

Як відзначається, найголовнішим підписаним законопроєктом від Зеленського став закон про імпічмент президента. Також президент підписав закон і про державну підтримку кінематографії та закони про фінансування дорожнього господарства, за якими передбачаються великі штрафи за порушення правил проїзду великогабаритних та великовагових транспортних засобів.

Окрім цього, Зеленський підписав і зміни до законів України у сфері використання ядерної енергії, та закон, який передбачатиме скасування кримінального покарання за фіктивне підприємництво.

Ще глава держави підписав закон про режим спільного транзиту та запровадження національної електронної транзитної системи, який називають "митним безвізом", та про зміни до закону щодо приватизації.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

На кінець Зеленський поставив свій підпис під ратифікацією угод з Туреччиною та Швейцарією щодо уникнення подвійного оподаткування.

Нагадаємо, озвучено головні теми зустрічі Зеленського з трампом

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленського проінструктували перед зустріччю з Трампом

Також Знай.ua писав, держсекретар США Майк Помпео заявив, що Білий дім не має наміру публікувати стенограму розмови Зеленського з Трампом.