39-річного нардепа Дмитра Соломчука звільнили від виконання обов'язків заступника голови президентської партії "Слуга народу". Про це повідомив спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков на засіданні парламенту у вівторок, 3 грудня.

Дмитро Соломчук

"Згідно з частиною 2 статті 60 закону України "Про регламент Верховної Ради України" повідомляю про звільнення народного депутата України Соломчука Дмитра Вікторовича від виконання обов'язків заступника голови депутатської фракції політичної партії" Слуга народу"", - заявив він.

Слід зазначити, що причина звільнення Сломчука не повідомлялася.

Нагадаємо, що в Верховній Раді України відбулося голосування за звільнення директора Державного бюро розслідувань Романа Труби. Моно більшістю Верховної Ради рішення було підтримано.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, народного депутата Романа Іванісова намір виключити з партії і фракції "Слуга народу". Це офіційне рішення і від нього навіть зажадають здати мандат через судимості за зґвалтування.

Також портал Знай.ua писав, що народний депутат від фракції ОПЗЖ Ілля Ківа знову потрапив в об'єктиви камер. Його другий раз за сесійний день застукали за дивним заняттям у Верховній Раді.