Міла все життя живе з діагнозом ДЦП. Дівчина відвідала Верховну Раду як журналістка, щоб поговорити з народними депутатами на тему допомоги людям з інвалідністю, а також дізнатися, наскільки вони обізнані у цьому питанні.

Сюжет Міли опублікувало hromadske в соціальній мережі Facebook.

"Міла має діагноз ДЦП. Вона мріє стати журналісткою, але її не беруть на роботу. Ми спробували втілити її мрію і відправили до Верховної Ради поговорити з депутатами на тему допомоги людям з інвалідністю. Наскільки народні обранці в цьому обізнані і що Міла від них почула - дивіться у відео", - йдеться у публікації.

Нагадаємо, колишній народний депутат Ігор Мосійчук заявив, що отримав дані про подвійне громадянство ще одного члена президентської партії "Слуга народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Скороход Ганна, яку нещодавно виключили з президентської партії "Слуги народу", заявила, що керівну посаду на держслужбі можна купити за 100 тисяч доларів.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що народний депутат Роман Іванісов, який був вигнаний з партії "Слуга народу", у своїй біографії приписав фантомну освіту.