Популярний політичний оглядач, телеведучий і бізнесмен Андрій Пальчевський заявив, що якщо президент Зеленський не виконає свої обіцянки, які він давав у передвиборній кампанії, то йому доведеться виїхати з країни. Про це експерт заявив у програмі на телеканалі 112 Україна. Там він відповідав на запитання глядачів і ведучих, і серед іншого вони говорили про команду президента і про те, що Зеленський може залишити країну після своєї каденції. На питання журналістки про те, що невже глава держави не розуміє, кого взяв в команду, Пальчевський відповів:

"Не розуміє. Я не хочу довго говорити на цю тему. Злі язики стверджують, що він став над цією групою людей і керує нею. Я відношусь до доброзичливців і поки не втратив надію, але поки, думаю, не розуміє. Надто далекий він був, пам'ятайте, занадто далекі вони від народу. Далекий був, далекий".

Андрій Пальчевський, Politeka

На питання про те, як вчинить Зеленський, якщо не виконає свої передвиборчі обіцянки, експерт відповів так:

"Поїде. За кордон. Про це всі говорять. Ну а як він поступить? Зараз у Києві ходить наполеглива думка про те, що варіант розвитку країни такий, що Зеленський стає президентом, таким весільним генералом, Юлія Тимошенко запрошується у владу, починає керувати урядом і робить те, що потрібно робити, повільно, але вірно. А є варіант такий, що він поїде на лікування, адже таке теж теоретично можливо", - зазначив Пальчевський.

Популярні новини зараз

Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський іронічно звернувся до Кабміну Гончарука.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленському.

Також портал "Знай.ua" писав, що Пальчевський потроллив бійку Геруса з Ляшком.