Популярний телеведучий Андрій Пальчевський розповів, які очікування є в президента РФ від виборів в Україні. Про це він заявив у програмі Politeka On-line.

«Танго танцюють удвох. Боротися за мир. А уявіть собі: сидить там Путін, дивиться на Порошенка, і говорить як Станіславський: Не вірю! Немає жодних шансів, що при діючому президенті війна закінчиться. Тому що у Путіна є переконання, що йому вірити не можна», — зазначив він.

Більше того, Пальчевський розкрив головних страх Путіна перед Україною.

«Для Росії головне, щоб Україна не стала членом НАТО і не розмістили тут ракети. У них свої інтереси. Їм потрібна людина, до якої буде хоча б якийсь кредит довіри», — уточнив він.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

У той же час телеведучий сказав, що план деокупації Донбасу повинен складатися з двох фаз.

«Миротворче питання складається з двох фаз: перша — нове керівництво країни зобов'язане провести консультації з народом. А саме, на які поступки вони будуть готові піти. Для цього потрібно провести референдум. З людьми треба говорити. Вони досить розумні, щоб дати адекватну відповідь», — підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський розкритикував висловлювання журналіста Дмитра Гордона в інтерв'ю своєму російському колезі Юрію Дудю.

Як вважає Пальчевський, на це інтерв'ю Гордон погодився заради самопіару: «Дудь — це не просто хлопчик з табакерки. У цього товариша 20 мільйонів переглядів. І для журналіста Гордона, який хоче стати політиком, отримати таку кількість переглядів досить заманливо».

Однак, за словами бізнесмена, Дмитро повинен розуміти, що за Дудем стоїть «Газпром». А «Газпром» — це російська влада.

Нагадаємо, що у даний момент умов для укладення мирного договору з Японією, з питання Курильських островів, практично немає. Про це заявив глава зовнішньополітичного відомства Російської Федерації Сергій Лавров.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Всеросійській державній телевізійній і радіомовній компанії заявили, що готові запустити ракету США у випадку загрози для РФ.

Також портал Знай.uа писав, що Росія почала переслідувати учасників анексії Криму та окупації Донбасу як непотрібних свідків злочинних дій – під роздачу вже потрапили члени організації “ЄНОТ”, проти яких відкриті кримінальні справи.