Відомий український журналіст і політичний експерт Андрій Пальчевський вирішила звернеться до українців у той час, як Україну накрив смог більше, ніж у Пекіні. Відповідне відео з'явилося в Facebook.

"Поки ми всі спостерігаємо пристрасті всередині партії "Слуга народу", де принцип "стадіон так стадіон" переноситься на власних партійців, які нібито взяли по 30 тисяч доларів хабара і не проголосували за те, до чого їх закликав Офіс президента, у мене зовсім інша думка", - пояснив журналіст.

Пальчевський не тільки розкритикував поведінку народних депутатів від партії "Слуга народу". Раніше він навіть висловлював думку про те, що Зеленському потрібно переглянути їх кандидатури. Однак зараз він звернув увагу на те, що знаходиться навколо нього.

"Подивився на воду, понюхав повітря Європи і думаю, коли ми вже створимо групу, яка буде боротися за чистоту Дніпра. Саме Дніпра, вздовж якого ми всі живемо. Дніпряни, надднепряне, подднепряне і всі інші", - зазначив він.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Пальчевський резюмував, що сам береться за цю справу і вже навіть говорив з колишніми президентами. Також він висловив надію, що зможе поговорити і з сьогоднішнім, який може підтримати дану ініціативу.

Нагадаємо, Пальчевський розніс в пух і прах слуг народу Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський тонко втихомирив ситуацію з Кварталом 95 і Гонтарєвої.

Також Знай. ua писав, що Коломойський пішов війною на Порошенка.