Телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував "пролог" президентства Володимира Зеленського та спрогнозував перші 100 днів слуги народу у кріслі глави держави.

Володимир Зеленський

Своїми думками він поділився у ефірі 112.ua.

"Перші призначення Володимира Зеленського викликали у мене ступор. І мені здається, вони збентежили не тільки мене, а і того, хто призначав. Але на цьому тижні він вирішив "розбавити" усе це діло,хвала Господи, власною думкою. Президентові знадобилося два тижні, щоб зрозуміти, що ми обирали його, а не свиту. Тому зараз помітно, що Зеленський почав мислити та приймати рішення більш самостійно", - вважає Пальчевський.

Телеведучий прокоментував свіже призначення Зеленського: слуга народу призначив своїм прес-секретарем журналістку Юлію Мендель.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

"Що особиливо приємно, - Мендель - це не та дівчина, яка зазвичай здмухувала пилинки із президентів, як це бувало при Ющенку та Порошенку, коли Геращенко дослужилася до другої за важливістю посади у парламенті. Це людина, яка завжди проповідувала досить сувору позицію. Вона була співробітницею The New York Times . Такі - на дорозі не валяються", - резюмував Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, українцям назвали розмір заробітної плати президента Володимира Зеленського, який зайняв крісло глави держави буквально два тижні тому.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє Українська Правда.

Журналісти повідомили, що заробітна плата президента України на сьогоднішній день становить 28 тис. грн (з травня 2016 року). Швидше за все, зарплата Зеленського складається виключно з посадового окладу, і він поки не отримує премій або надбавок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський закликав Раду зняти депутатську недоторканість

Також Знай.ua писав, Зеленський збирає термінове засідання РНБО задля обговорення проблем вугільної галузі.