У прес-службі Адміністрації президента повідомили, що працівники МЗС України, готували тези для брифінгу Президента Володимира Зеленського і паралельно продовжували працювати на Петра Порошенка.

З цього приводу заступник голови Адміністрації президента з питань інформаційної політики Кирило Тимошенко ініціював службове розслідування щодо ідентичності частини промови президента Зеленського на спільному брифінгу з президентом Європейської Ради Дональдом Туском і виступу Петра Порошенка на з'їзді партії "Європейська солідарність".

У прес-службі АП уточнили:

"Представники попередньої влади не мали впливу на запитання, які президент Володимир Зеленський обговорював з європейськими партнерами і друзями України".

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Показати ще

Крім того, в АП кажуть, якщо приватне співробітництво службовців МЗС з Порошенком підтвердиться, будуть зроблені жорсткі управлінські, дисциплінарні і кадрові висновки.

"Розцінюємо це як диверсію з боку окремих співробітників Міністерства закордонних справ і свідому провокацію з боку команди Петра Порошенка", - заявили в адміністрації президента.

Як повідомляв Знай.uа, дефолт в Україні: Зеленський дав однозначну відповідь в Брюсселі.

Знай.uа писав, Зеленський терміново звернувся до Путіна: переговори під загрозою.