Лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко прокоментував дискусію щодо вибору опримального місця роботи для новообраного президента Володимира Зеленського та його адміністрації.

Микола Томенко

Відповідною публікацією політик поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Дискусія не нова і мала місце в перші дні роботи Президента Ющенка, який теж не хотів працювати в "проклятому місці" на Банковій. Але ідея переселити Президента на місце Міністерства охорони здоров‘я, а МОЗ в Охматдит не була підтримана спочатку мною, а потім і урядом загалом. І от історія повторюється через 14 років", - відзначив Томенко.

Тому правильно реалізувати реальні й очікувані народом проекти:
1. Оптимізація (кількісна і фінансова) АП і всіх допоміжних структур при Президентові.
2. Аудит діяльності Державного управління справами, в тому числі мільярдного мегапроекту реставрації Маріїнського палацу, який відбувався без фахівців і громадськості.
Нагадаю, що ДУС при Президентові планував освоїти в 2019 році 2 мільярди 300 мільйонів бюджетних гривень, а Управління державної охорони - 1 мільярд 203 мільйони!
3. Відкриття вулиці Банкової для вільного проходу киян і гостей столиці;
4. Передача санаторіїв ДУСі в систему МОЗ для лікування учасників бойових дій (дивись мій проект Постанови ВР від 2015 року) і переведення державних резиденцій в статус державних госпрозрахункових підприємств;
5. Відкриття "Будинку з химерами" - одного із "7 чудес Києва" для постійного відвідування як музею всіма киянами і туристами.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Ці перші кроки нової влади продемонструють готовність служити народу, а з реалізацією плану переїзду в нове приміщення варто не поспішати!", - резюмував політик.

Нагадаємо, хто фінансує рекламну кампанію Гройсмана
або що таке "Українська стратегія" і "Уряд Гройсмана"?!

Володимир Гройсман

На ці питання відповів на своїй сторінці в Facebook Микола Томенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко спрогнозував дії топових фігур "політичного Олімпу" після оголошення ЦВК результатів виборів президента України у вівторок, 30 квітня.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні триває своєрідний місячник політичного маразму і глупоти, коли дуже багато політиків в так званий перехідний період між колишнім президентом Порошенком і майбутнім президентом Зеленським намагаються проявити ініціативу і знайти своє нове місце на політичному ландшафті України.